Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău organizează turneul final al Seriei Vest din Divizia A2

Turneul are loc de vineri şi până duminică, în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalău, unde mai participă CSM Suceava şi ProVolei Arad

Cele mai bune echipe din Seria Vest se vor lupta la Zalău pentru cele două locuri care duc la turneul de promovare în Divizia A1. Volei Club Zalău a obţinut dreptul de a organiza acest turneu, care va avea loc de vineri şi până duminică, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Alături de sălăjeni s-au mai calificat direct CSM Suceava, ProVolei Arad şi CSS CNE Lapi Dej, însă clujenii se află în împosibilitatea de a participa, astfel că turneul se va desfăşura doar cu 3 echipe. Vor avea loc trei meciuri, iar la finalul turneului, primele două clasate obţin calificarea la turneul de promovare, unde vor mai ajunge şi primele două clasate din Seria Est. La turneul final al Seriei Est s-au calificat Rapid Bucureşti, Ştiinţa Bacău, Academia Tomis Constanţa şi Titanii ASE Bucureşti.

“Ne bucurăm că am obţinut dreptul de a organiza acest turneu, care ne scuteşte de o deplasare şi de alte costuri mari. Vom încerca să avem o prestaţie cât mai bună în faţa unor echipe bune din Seria Vest”, a spus conducătorul de la Volei Club Zalău.

Formaţia zălăuană va juca vineri cu ProVolei Arad şi duminică cu CSM Suceava, urmând ca sâmbătă să se dueleze CSM Suceava cu ProVolei Arad.

În istoria clubului, Volei Club Zalău a mai  participat la trei turnee finale ale Seriei Vest, iar în sezonul 2018 – 2019 a obţinut şi cea mai bună performanţă, reuşind calificarea la turneul de promovare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2