Connect with us

HANDBAL

HC Zalău se ţine tare. Este în preajma locurilor ce duc în Europa

După ce a legat două victorii, formaţia zălăuană a ajuns pe locul 7, dar se află la egalitate de puncte cu Gloria Bistriţa, ocupanta locului 5, poziţie ce asigură calificarea în European Handball League


HC Zalău traversează o formă bună în Liga Naţională şi a legat două victorii. Cei-i drept a întâlnit şi două formaţii nou-promovate, pe care le-a învins fără probleme.

După ce a câştigat la Bucureşti cu Activ Ploieşti, gruparea de sub Meseş a învins-o săptămâna trecută şi pe CSM Galaţi, într-un meci ce s-a disputat la Rm.Vâlcea.

HC Zalău a câştigat fără nicio emoţie, cu scorul de 32 – 26, după ce şi la pauză, echipa antrenată de Gheorghe Tadici a avut avans mare pe tabelă şi a intrat la vestiare cu 17 – 10.

Victoria cu CSM Galaţi a făcut ca formaţia zălăuană să urce pe locul 7, având 18 puncte acumulate în cele 11 etape. HC Zalău are acelaşi număr de puncte cu Gloria Bistriţa, echipa de pe locul 5, fiind la egalitate cu o echipă ce se află pe ultima poziţie ce duce în European Handball League.

Pe locul 6 se află Dunărea Brăila, tot cu 18 puncte, însă gruparea de la Dunăre are un meci în plus jucat.

Liga Naţională este întreruptă în această săptămână, având în vedere că Naţionala României se pregăteşte pentru participarea la turneul prolimpic.

Campionatul se va relua săptămâna viitoare, marţi şi miercuri fiind programată etapa a XIII-a, care se dispută sub formă de turneu, la Baia Mare.

“Suntem în grafic. Am obţinut 18 puncte în cele 11 jocuri şi suntem la egalitate de puncte cu o echipă aflată pe un loc de cupă europeană. Ne aşteaptă jocuri dificile pe final de tur, dar vom încerca să mai obţinem puncte”, a spus antrenorul Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL