Connect with us

FOTBAL

Sergiu Pop s-a lipit din nou la gol

Golgheter în amicale, când a marcat cinci goluri, atacantul din Bihor a înscris şi în primul meci oficial la SCM Zalău  

De departe, unul dintre cele mai reuşite transferuri de SCM Zalău este atacantul Sergiu Pop. Dorit de mai multe ori la echipă, fotbalistul din Bihor a venit la Zalău în iarnă, într-un moment în care formaţia zălăuană este în fotoliul de lider şi se bate la promovare.

Marcator pe bandă rulantă la echipele la care a mai jucat, Sergiu Pop şi-a confirmat acest statut încă din perioada de pregătire şi a marcat cinci goluri în meciurile amicale.

Sergiu Pop a înscris pentru SCM Zalău şi în primul meci oficial, reuşind să deschidă scorul în partida de la Someşul Dej. Golul său nu a fost însă suficient pentru a aduce un rezultat pozitiv, deoarece SCM a pierdut avantajul şi a primit două goluri în urma unor greşeli individuale.

“Mă bucur că am marcat încă de la debut în meciurile oficiale pentru Zalău şi sper să dau un randament cât mai bun în partidele următoare. În meciul cu Someşul Dej, echipa a făcut o primă repriză bună, în care am avut ocazii, iar adversarul nu ne-a pus probleme. Am ieşit mai relaxaţi de la cabine şi asta ne-a costat. Am fost egalaţi dintr-un penalty, iar golul de 2 – 1 a fost o execuţie frumoasă, dar norocoasă. Era echitabil un rezultat de egalitate şi nu meritam să pierdem”, a spus Sergiu Pop, după primul său meci oficial în tricoul  lui SCM Zalău. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL