Connect with us

TENIS

Ioana Lung, finalistă la Bistriţa

Tânăra tenismenă a participat la categoria de vârstă 18 ani, reuşind un parcurs bun la Cupa MXHOST, fiind învinsă în marea finală de favorita numărul 2 a competiţiei


Weekend plin pentru tenismenii sălăjeni care s-au deplasat în număr mare la Cupa MXHOST de la Bistriţa. La această competiţie, Sălajul a fost reprezentat de nu mai puţin de şase sportivi.

Ana Carp (cat. 14 ani – CSM Zalău), Daniela Cherecheş (14 ani), Patrik Bolduţ (14 ani) – ambii de la ACS Sergiu Carp Tennis Club, Ioana Lung (18 ani – Palatul Copiilor Zalău), Cezara But (18 ani – ACS Sergiu Carp Tennis Club) şi Oana Flonta (18 ani – CSM Zalău).

Trei sălăjence s-au duelat la categoria de vârstă 18 ani, cel mai bun rezultat fiind obţinut de Ioana Lung. Oana Flonta s-a oprit prematur în primul tur, în timp ce drumul Cezarei But s-a oprit în sferturile de finală, fiind învinsă de Patricia Goina, favorita numărul 3.

Ioana Lung, sportivă ce se pregăteşte la baza Transilvania Tenis Club şi totodată a fost favorită principală, a beneficiat de primul tur liber, după care în sferturi a învins-o pe Giulia Butnariu, scor 6 – 3, 6  – 1.

Ajunsă în semifinale, Ioana a trecut în două seturi şi de clujeanca Ioana Abrudan, iar în marea finală a dat peste Antal Rebeka, favorita numărul 2 a competiţiei.

În ciuda unui meci bun, Ioana Lung a pierdut jocul şi a fost nevoită să se mulţumească cu medalia de argint.

La 14 ani fete, Ana Carp a trecut de primul tur, după un abandon al adversarei, însă, din păcate, drumul ei în competiţie s-a oprit prematur în turul al doilea. Daniela Cherecheş a avut un parcurs ceva mai bun, dar sportiva pregătită de Sergiu Carp s-a oprit în faza sferturilor de finală.

Patrik Bolduţ s-a aflat la prima experienţă la categorie de vârstă 14 ani şi chiar a avut o evoluţie bună, reuşind să ajungă până în semifinalele categoriei.

Chiar dacă putea mai mult, după cum spune şi antrenorul său, Patrik a fost nevoit să se mulţumească cu medalia de bronz.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS