Connect with us

Social

TRAGEDIE. Pădurar de 49 de ani, decedat după ce a fost lovit de un arbore

Tată a trei copii, pădurarul Agrijan Teofil s-a stins din viaţă în timp ce se afla alături de un prieten într-o pădure de pe raza Ocolului Silvic Almaşu

Mare tragedie în comuna Almaşu. Agrijan Teofil, pădurar de mai bine de două zeci şi cinci de ani la Ocolul Silvic Almaşu, şi-a găsit sfârşitul într-un mod crunt, în timp ce efectua activităţi de exploatare a fondului forestier în zonă. Astfel, săptămâna trecută pădurarul a mers în pădure să taie un arbore, alături de un prieten din satul Mesteacăn.

În momentul în care a fost secţionat, arborele s-ar fi prăbuşit pe un alt arbore. Acesta din urmă s-a rupt şi a căzut peste pădurar.

Din păcate, bărbatul în vârstă de 49 de ani a suferit leziuni extrem de grave şi a decedat chiar acolo la locul tragediei.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Sălaj a început o anchetă, pentru a stabili dacă evenimentul poate fi catalogat ca şi un accident de muncă.

Cert este că pădurarul s-a stins din viaţă la doar 49 de ani, iar în urma sa au rămas trei copii orfani de tată…

“O mare tragedie. Prea multe nu putem spune în acest moment, deoarece încă se mai fac cercetări. Nu îl ştiam personal pe pădurar, dar ştiu că lucra la Ocolul Silvic de peste 25 de ani. Din păcate, trei copii au rămas fără tată. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a punctat Vasile Mihiş – directorul Direcţiei Silvice Sălaj, pentru Ştirile din Sălaj.


Foto: poză cu aspect informativ


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social