Connect with us

HANDBAL

Karina Ghinea şi Ştefania Mocuţ s-au calificat la turneul valoare de junioare II. Pentru CSS Zalău, campionatul s-a încheiat

“Portăriţa” de la CSS 2 Baia Mare şi pivotul celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe au reuşit să se califice la turneul valoare, echipele lor câştigându-şi seriile din care au făcut parte. Din păcate, pentru CSS Zalău, campionatul a luat sfârşit, având în vedere că sălăjencele au terminat pe locul 4 în Seria G


La finele săptămânii precedente a avut loc şi cel de-al doilea turneu al Campionatului Naţional de junioare II, turneu ce a reprezentat returul campionatului. Primele trei clasate din fiecare serie s-au calificat la turneul valoare. Pentru celelalte echipe, campionatul s-a încheiat. 

Din păcate, printre echipele ale cărui sezon s-a încheiat prematur este CSS Zalău.

După un prim turneu la Turda, în care a reuşit o victorie, sălăjencele sperau la mai mult, însă nici la turneul al doilea, de la Baia Mare, şansa nu a fost de partea lor, astfel că CSS Zalău a încheiat fără victorie turneul.

În urma rezultatelor înregistrate, zălăuancele au încheiat pe locul 4 în Seria G, ratând astfel calificarea la turneul valoare, acolo unde ajung primele 3 clasate în fiecare dintre cele 8 serii.

“Sunt foarte dezamăgită. Au fost câteva meciuri surprinzătoare, iar cu echipele cu care ne aşteptam să câştigăm, am pierdut, iar cu echipele bune am făcut meciuri bune. Dacă fetele îşi doresc, pot mult mai mult de atât. Trebuie să-şi dorească asta. De remarcat ar fi Pop Mara, pentru prestaţia din ultimul joc. Totodată, au fost şi câteva fete din 2006 care m-au surprins. Pentru noi s-a încheiat campionatul şi avem mai multe speranţe pentru noul sezon. Bine, nici nu ne putem compara cu Turda, care a adus doar jucătoare de vârf sau CSS Baia Mare, unde este Centru de Excelenţă”, ne-a declarat antrenoarea Livia Sabou.

Totuşi, Sălajul va avea două reprezentante la turneul valoare. Este vorba despre Ştefania Mocuţ (portar – CSS 2 Baia Mare) şi Karina Ghinea (pivot - Sepsi SIC Sfântu Gheorghe).

Mocuţ a fost titular în primul turneu, după care a suferit o accidentare din cauza căreia a lipsit de la turneu al doilea. 

Însă, acum Ştefania este bine, a revenit la antrenamente şi va fi aptă pentru turneul valoare.

Karina Ghinea este om de bază la echipa din Sfântu Gheorghe şi aşteaptă cu încredere meciurile de la turneul valoare.

Mai multe detalii, dar şi ce spun cele două tinere handbaliste, în ziarul Sportul Sălăjean din 17 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL