Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari a marcat din nou în poarta fostei echipe! “În proporţii mari suntem calificaţi în play-off”

Mijlocaşul celor de la Sepsi a înscris tot din penalty în poarta celor de la FC Botoşani şi a contribuit la o victorie importantă a echipei sale, care este ca şi calificată în play-off. Nu a fost primul gol pe care fotbalistul zălăuan la marcat în poarta echipei la care a debutat în prima ligă, deoarece el a mai înscris şi în sezonul trecut la Botoşani, tot dintr-o lovitură de pedeapsă


E literă de lege. Dacă Sepsi beneficiază de un penalty, iar Gabriel Vaşvari se află în teren, fotbalistul zălăuan este cel care execută lovitura.

A devenit specialistul penalty-uri, astfel că de la “punctul cu var”, zălăuanul a înscris în Liga 1 32 de goluri şi de când joacă la acest nivel a ratat doar trei lovituri.

Luni, Gabriel Vaşvari şi-a trecut în cont o nouă astfel de reuşită, de data aceasta tocmai în poarta celor de la FC Botoşani, fosta sa echipă, pentru care a debutat în Liga 1 în 2013.

Nu a fost o reuşită mai specială, deoarece Gabriel Vaşvari a mai înscris în poarta celor de la Botoşani şi în sezonul trecut, şi tot dintr-o lovitură de la 11 m.

Prin golul său, zălăuanul şi-a ajutat echipa să câştige şi să îşi asigure în mare parte calificarea în play-off-ul Ligii 1.

“A fost un meci greu, mai ales pentru mine, prin prisma faptului că acum o lună am avut COVID-19 şi am stat două săptămâni. Când am revenit şi am început să mă antrenez, am făcut o întindere, care iar m-a ţinut departe de gazon. La meciul de la Botoşani am intrat fără prea multe antrenamente şi fizic am avut mici probleme. Dar, mă bucur că a ieşit bine şi am reuşit să câştigăm. Antrenorul este cel care nominalizează cine execută penalty-uri. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi sunt bucuros că am marcat din nou. Există presiune la fiecare penalty, mai ales într-un astfel de meci, în care s-au întâlnit două echipe aflate pe locuri de play-off”, ne-a declarat Gabriel Vaşvari.

Cu trei etape înaintea finalului de sezon regulat, Sepsi este pe locul 4, cu 43 de puncte şi mai are de jucat cu Gaz Metan Mediaş, UTA şi FCSB.

“În proporţii mari suntem calificaţi în play-off şi nu cred că se mai poate întâmpla mare lucru. Pe tot parcursul campionatului am arătat un joc bun şi merităm calificarea. În retur am suferit puţin din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19 şi fizic încă nu suntem puşi la punct. Mai avem de lucrat pentru a ajunge la forma la care am fost la final de tur, dar cred că în play-off vom ajunge la forma pe care o dorim. Cred că putem fi o nucă tare în play-off şi am arătat că este foarte greu să ne învingă cineva”, a mai spus fotbalistul zălăuan ajuns la 34 de ani.

În Liga 1, Vaşvari are 255 de meciuri jucate şi 45 de goluri marcate. Golul marcat la meciul de la Botoşani a fost al cincilea din acest sezon.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL