Connect with us

Actualitate

Adrian Feher: “Chiar dacă am pierdut cu Steaua, poziţia din clasament nu este afectată”

Managerul este de părere că diferenţa dintre cele două echipe s-a făcut la elementele de bază. Însă, cu toate că zălăuanii au pierdut, Feher nu consideră această înfrângere periculoasă pentru poziţia din clasament a celor de la SCM Zalău


Managerul de la SCM Zalău şi-a pus mari speranţe în meciul cu Steaua Bucureşti şi se aştepta ca echipa sa să obţină puncte din acest joc. S-a terminat 3 – 0 pentru bucureşteni, dar gruparea de sub Meseş a rămas pe locul 2, reuşind să câştige ultimul joc al turneului cu CSU Vest Timişoara.

“Mi-am pus mari speranţe în meciul cu Steaua, dar din păcate nu am obţinut niciun punct. Chiar dacă am pierdut, poziţia noastră din clasament nu este afectată. Speram să facem un pas în faţă ca şi evoluţie şi să începem să câştigăm puncte şi în deplasare la echipele bune ale campionatului.

Se pare că am amânat acest moment, dar este o chestiune de timp până când vom începe să câştigăm în deplasare la echipele bune. Nu suntem pe un drum greşit.

Diferenţa s-a făcut la elementele de bază, serviciu-preluare. Până la urmă nu a fost o înfrângere ruşinoasă, fiindcă am pierdut la o echipă care se va lupta pentru medalii”, ne-a declarat Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate