Connect with us

FOTBAL

Flavius Seiche, noul antrenor de la AS FC Chieşd!

Tânărul arbitru divizionar este acum şi profesor de educaţie fizică la Chieşd, situaţie în care conducerea clubului a gândim o ecuaţie în care să îl includă şi pe acesta

În condiţiile în care îşi doreşte să se bată la primele locuri, AS FC Chieşd vrea să se organizeze din toate punctele de vedere. Şi pe ca tehnică, clubul din Chieşd doreşte o schimbare, un antrenor care să se ocupe de pregătirea echipei de seniori, dar şi de juniori, acolo unde baza de selecţie este una foarte mare.

Primarul Leontin Chiş a vorbit cu Flavius Seiche, profesorul de sport de la şcoala din Chieşd, şi din această primăvară acesta va deveni antrenorul echipei, urmând să înceapă treaba îndată ce restricţiile impuse de pandemie se vor ridica.

“Împreună cu conducerea echipei ne vom organiza, astfel încât să fim cât mai bine pregătiţi pentru campionatul ce va urma. Echipa va face şi antrenamente şi deja am discutat cu profesorul de sport de la şcoală, care se va ocupa de pregătirea echipei de juniori, dar şi de seniori”, a spus primarul Leontin Chiş.

Flavius Seiche (originar din comuna Sânmihaiu Almaşului), arbitru de Liga a III-a şi profesor de educaţie fizică şi sport la Chieşd, este gata să facă o treabă bună la echipă, având toată susţinerea din partea conducerii clubului şi a Primăriei.

“Sunt încântat că mă voi ocupa de echipa din Chieşd, unde există un proiect frumos, prin care se doreşte dezvoltarea fotbalului în comună. La Chieşd există copii talentaţi, iar baza de selecţie este mare. Un lucru important că în comună există bază materială, o sală de sport modernă şi un teren de fotbal bun pentru Liga a IV-a. Le mulţumesc celor de la Chieşd că s-au gândit la mine”.

 Flavius Seiche

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL