Connect with us

Actualitate

FOTO – Şapte persoane implicate într-un accident rutier la Sărmăşag

Aflată la volanul unui autoturism Skoda, o femeie de 30 de ani a fost protagonista unui eveniment rutier ce putea avea urmări grave, cu atât mai mult cu cât în maşina ei se afla un copil de 3 ani, iar în autoturismul acroşat se aflau şi trei minore!?

Două autoturisme s-au ciocnit luni seara, în jurul orei 19.55, în apropiere de Gara din localitatea Sărmăşag. Interesant, ambele aveau aceeaşi marcă: Skoda. În maşini se aflau nu mai puţin de şapte persoane, astfel că accidentul rutier se putea transforma într-o adevărată tragedie. Aceasta, cu atât mai mult cu cât martorii spun că şoferul maşinii care a fost la originea evenimentului nu a avut nicio reacţie şi nu s-a văzut nicio urmă de frânare!

Conform celor spuse de oamenii de la faţa locului, un autoturism Skoda Octavia ar fi acroşat un autoturism Skoda Fabia. În urma impactului, maşina din urmă a părăsit carosabilul, a intrat în şanţul de la marginea drumului şi s-a oprit într-un stâlp de beton!?

Din fericire, evenimentul s-a soldat cu o singură victimă, şi aceea cu leziuni mai uşoare. Este vorba de şoferiţă, care şi-a spart capul. Victima a necesitat îngrijiri medicale, a fost asistată de către un echipaj SMURD şi transportată la UPU Zalău.

În maşina condusă de femeie se mai aflau un bărbat de 30 de ani şi un copil de 3 ani. În cealaltă maşină, pe lângă şoferul de 57 de ani se mai aflau trei minore (două de 15 ani şi una de 16 ani), toate colege de clasă, două din Zalău şi una din Sărmăşag. Din câte se pare, cele două minore din municipiu fuseseră în vizită la colega din Sărmăşag.

Poliţiştii sălăjeni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment rutier.

“La data de 15 martie a.c., ora 19.55, pe strada Gării, din localitatea Sărmășag, o tânără de 30 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Chieșd – Sălăjeni, pe un sector de drum în aliniament a intrat în coliziune cu o mașină, condusă de un șofer, în vârstă de 57 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto. Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Ştirile din Sălaj.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate