Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca, explicaţii după eşecul cu Someşul Dej. “Nu meritam să pierdem. Am dominat jocul”

Tehnicianul de la SCM Zalău este de părere că echipa sa a practicat un joc bun în deplasarea de la Someşul Dej şi spune că liderul Seriei a X-a a dominat partida, dar a pierdut din cauza unor greşeli individuale

SCM Zalău a început cu stângul a doua parte de campionat şi a înregistrat prima înfrângere. Zălăuanii au pierdut cu 2 – 1 în deplasarea de la Someşul Dej, după un meci în care liderul Seriei a X-a a dominat partida şi a avut avantaj de un gol după prima repriză.

În partea secundă, gazdele au egalat din penalty, iar cu 4 minute înainte de final, Someşul a marcat golul victoriei din lovitură liberă, prin Alin Toma.

Primul eşec din campionat a fost digerat cu greu de către liderul Seriei a X-a, iar antrenorul Marius Paşca consideră că echipa sa nu merita să piardă.

“Vom face o analiză corectă a meciului şi vom trage linie, dar consider că am făcut un joc bun. După cum s-a desfăşurat meciul, nu meritam să pierdem. În prima repriză am avut două-trei situaţii bune şi dacă eram mai atenţi la finalizare, mai puteam marca. Am dominat jocul, ca şi posesie şi număr de ocazii, dar am pierdut pe două greşeli individuale. Nu este un capăt de ţară şi nu dăm vina pe nimeni. Ne concentrăm pe ce avem de făcut în etapele următoare. Suntem echipa de pe primul loc şi avem un avantaj de 4 puncte faţă de urmăritoare. Sper să avem capacitatea de a gestiona acest avantaj până la final de retur”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL