Connect with us

Actualitate

Bărbat din Carastelec, rănit în urma unui accident rutier

În vârstă de 59 de ani, sălăjeanul a avut de suferit în urma unei coliziuni dintre două autoturisme, accident produs pe fondul neacordării de prioritate


Duminică, 14 martie, la ora 10.30, pe D.N.19E, în afara localității bihorene Fegernic, un bărbat de 27 de ani, din Sâniob, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Marghita, în dreptul unei stații de carburanți, a efectuat un viraj la stânga, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 36 de ani, din Oradea.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a accidentat un bărbat de 59 de ani, din comuna Carastelec, județul Sălaj, care, în calitate de pieton, se afla în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, atât cei doi conducători auto, cât și o femeie de 30 de ani, din Boianu Mare și un minor de 2 ani, din Oradea, ambii pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

De asemenea, pietonul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate