Connect with us

FOTBAL

George Zima, după înfrângerea Şimleului de la Satu Mare: “La cum a arătat echipa, parcă nu are antrenor”

Supărat pe evoluţia jucătorilor săi în primul meci oficial din 2021, tânărul tehnician a dat o declaraţie uluitoare, în care a punctat faptul că elevii săi nu au respectat absolut nicio indicaţie. În aceste condiţii, George Zima spune că Sportul Şimleu a arătat ca o echipă fără antrenor, unde nu se lucrează nimic!

Sportul Şimleu a început anul cu un eşec în deplasarea de la CSM Satu Mare, rezultat în urma căruia, gruparea de sub Măgură a coborât pe locul 8 şi a intrat în “hora” retrogradării.

Rezultatul final, cât mai ales jocul practicat de elevii săi i-au creat o stare de nemulţumire antrenorului George Zima. Tânărul tehnician a dat o declaraţie uluitoare, în care a punctat faptul că jucătorii săi nu au respectat absolut nicio indicaţie, iar în aceste condiţii, în jocul de sâmbătă, Sportul Şimleu a arătat ca o echipă fără antrenor.

“A fost o victorie meritată a gazdelor, pe care noi am făcut-o cadou. Nu am contat în acest joc, iar dezamăgirea mare este că nu am respectat nimic din ceea ce am lucrat şi ce am făcut în perioada de pregătire. Nu pot să îmi explic. Am început timoraţi şi practic am refuzat să avem curaj să construim. Am fost fricoşi şi am văzut unele emoţii, pe care nu le-am înţeles după anumite jocuri şi experienţă la Liga a III-a. Sunt foarte supărat pe jucători, fiindcă nu am arătat nimic. Ne-a fost efectiv frică să jucăm. La cum a arătat echipa parcă nu are antrenor şi nu se lucrează nimic. A fost cel mai slab joc al nostru”, a reacţionat George Zima, după meciul de la Satu Mare, unde Sportul a primit două goluri din faze fixe.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL