Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău a terminat cu o victorie turneul de la București

După ce a pierdut fără drept de apel vineri în fața formației Steaua București, voleibaliștii sălăjeni au bifat azi o victorie scurtă în fața modestei CSU UV Timișoara

În primul an de activitate, echipa de volei a Primăriei Zalău are un parcurs bun. Cu un buget mult mai mic decât CS Volei Municipal, gruparea condusă de Adrian Feher și-a asigurat de mult participarea în play-off și chiar s-a cocoțat pe locul secund.

În penultimul turneu din sezonul regulat, ce s-a desfășurat în acest weekend în capitală, SCM Zalău a început cu un eșec în fața Stelei (scor 0 – 3). Datorită faptului că – tot, vineri – Dinamo a învins SCMU Craiova (echipa de pe locul 3), elevii lui Sorin Pop și Marius Lazăr au rămas pe locul secund al clasamentului din Divizia A1.

Azi, după-amiază, sălăjenii au disputat al doilea joc al turneului de la București, în fața modestei CSU UV Timișoara. SCM Zalău s-a impus fără emoții, în doar 62 de minute! A fost un succes facil, în fața unei echipei fără pretenții. Ca urmare, Zalăul a rulat aproape tot lotul.

Și de data aceasta, cele mai multe puncte au fost realizate de Andrei Mihalescu un jucător de mare calitate, ce poate avea un viitor strălucit.

Prin acest succes, Leo Del Bosco și compania și-a securizat poziția secundă în clasament, înaintea ultimului turneu. Mai apoi, vor începe jocurile din play-off, în care Zalăul speră să se bată cu mari șanse la o medalie cât mai strălucitoare.

SCM Zalău – CSU UV Timișoara 3 – 0 (22, 14, 18)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1