Connect with us

Actualitate

FOTO – Băut bine, un șofer de 19 ani a fugit de poliție, dar a ajuns cu mașina într-o vale

Azi noapte, în jurul orei 1.40, polițiștii maramureșeni au mers în urmărirea unui conducător auto din Sălaj, care nu a oprit la semnalul regulamentar. Șoferul și-a continuat drumul, dar nu mult, deoarece a ieșit în decor. Sălăjeanul nu a fost rănit, dar și-a avariat serios mașina. În plus, tânărul riscă acum dosar penal

Un tânăr din Sălaj a fost actorul negativ al unui adevărat film de acțiune cu polițisti. Sâmbătă noaptea, undeva în jurul orei 1.40, polițiștii din orașul Târgu Lăpuș (jud. Maramureș) se aflau în acțiune pe Drumul Județean 109F, ce face legătura cu județul Sălaj prin localitatea Poiana Blenchii.

Oamenii legii au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism ce rula din direcția Vălenii Lăpușului spre Coroieni (două localități din comuna Coroieni). 

Conducătorul auto nu a respectat însă semnalul de oprire și și-a continuat deplasarea, determinându-i pe polițiștii maramureșeni să meargă pe urmele sale prin localitatea Vălenii Lăpușului.

Aflat în dificultate, șoferul s-a pierdut și la un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în pârâul care străbate localitatea.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 19 ani din Sălaj, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Nu înainte ca tânărul să fie testat cu aparatul etilotest. Rezultatul? 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului din Sălaj i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate