Connect with us

FOTBAL

MINI-INTERVIU. Alin Toma, după euro-golul (VIDEO) de trei puncte din jocul cu Zalăul: “Am o mare satisfacție în suflet!”

Căpitanul echipei Someșul Dej, cel care a înscris golul victoriei în fața liderului SCM Zalău, este nimeni altul decât fostul fotbalist al echipelor Rapid Jibou și FC Zalău, de unde a fost dat afară acum vreo 12 ani. Totodată, Tomiță este foarte cunoscut în Sălaj ca fiind unul dintre cei mai buni jucători care au evoluat vreodată în competițiile de minifotbal din Sălaj, în tricoul echipei noastre – Sportul Sălăjean!

În tricoul formației Someșul Dej, Alin Toma trăiește a doua tinerețe. La 35 de ani, fotbalistul tare cât stânca este căpitan de echipă, reușește să betoneze apărarea și – de acolo din defensivă – dă un impuls colegilor din față, cei mai mulți fiind tineri și fără prea mare experiență.

În fața liderului SCM Zalău, Tomiță a făcut și mai mult. A marcat golul victoriei, și ce gol!? Un euro-gol: șut de la 25m prin care mingea s-a oprit în vinclu!

Deși nu a dorit să spună prea multe, Alin Toma e fericit, e foarte fericit și are o mare satisfacție pentru că și-a ajutat echipa, dar și că a învins echipa Zalăului, acolo unde el a jucat acum vreo 12 ani și de unde a cam ieșit pe ușa din spate, într-o perioadă în care antrenor era tot… Marius Pașca.

Între timp, fostul jucător al formațiilor Rapid Jibou și FC Zalău a evoluat ani buni la echipa Sportul Sălăjean, în Campionatul Județean de minifotbal din Sălaj, cu care a avut rezultate bune. A urmat o pauză destul de lungă de absență, în care Alin Toma s-a aflat la muncă în Spania.

Azi, l-am regăsim pe cai mari, dornic de fotbal, dar și de o discuție caldă cu reporterii și prietenii lui de la ziarul Sportul Sălăjean!

VEZI AICI euro-golul lui Alin Toma din partida cu SCM Zalău


Cum a fost Aline, în jocul în fața liderului?

A fost foarte greu, mai ales în prima repriză. De la vestiare am ieșit însă o altă echipă.

Ai fi crezut că puteți învinge liderul, voi, o formație micuță și fără prea mare susținere financiară?

Pfff. Sincer, nu am crezut. Însă, după ce am dat golul din penalty, am crezut că îi putem bate și așa a fost!

Ce poți spune despre adversar, SCM Zalău era neînvinsă în acest sezon!

Zalăul are o echipă puternică. A jucat mai bine decât noi în prima repriză, dar după pauză am fost peste ei.

Ai reușit un euro-gol, prin care Dejul a luat toate cele trei puncte!

Sunt foarte fericit. A fost unul dintre cele mai frumoase și importante goluri din carieră. Sunt mândru că am putut să îmi pot ajuta echipa. Sunt mândru de băieți, care și-au făcut datoria, în special nea Mezey, care a reușit să facă aici la Dej o echipă bună.

Golul în fața Zalăului a avut o rezonanță mai specială pentru tine?

Am o mare satisfacție în suflet. Doar atât vreau să spun. Nu doresc să intru în detalii…

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL