Connect with us

FOTBAL

Sportul Șimleu, eșec în primul meci oficial al anului

Elevii lui George Zima au pierdut partida de azi de la Satu Mare, din prima etapă a anului din Liga a III-a, deși șimleuanii au plecat la joc determinați să câștige măcar un punct

După vreo patru luni de pauză, caravana fotbalului din Liga a III-a s-a urnit din loc, ieri, odată cu primele partide din etapa a XI-a. La fel ca și SCM Zalău, Sportul Șimleu a jucat azi în deplasare, în fața celor de la CSM Satu Mare.

În prima parte a meciului, șimleuanii au ținut piept adversarului. A fost o primă parte, în care ocazii mari la cele două porți au fost rare. Totuși, gazdele au reușit să deschidă scorul undeva prin minutul 20, când Luca Tincău a înscris cu capul de la vreo 10m, în urma unui corner.

După revenirea de la vestiare, gazdele au reușit să se desprindă pe tabela de marcaj, elevii lui Zoltan Ritli marcând încă o dată, fără ca Sportul să spargă gheața. Totul s-a întâmplat în minutul 78, tot după un corner: defensiva șimleuanilor au respins greșit și Florin Chitaș a înscris de la vreo 8m de poartă.

În minutul 83, însă, Sportul trebuia să beneficieze de o lovitură de la 11m, după ce portarul la faultat în careu pe atacantul șimleuanilor, Mansour Gueye.

S-a terminat 2 – 0 și sătmărenii s-au revanșat astfel după partida din tur de la poalele Măgurii, în care sălăjenii au câștigat cu 2 – 1.

Prin acest eșec, Marius Leitan și compania au coborât două locuri în clasament și Sportul Șimleu intră în hora retrogradării.

CSM Satu Mare – Sportul Șimleu 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Luca Tincău (20) și Florin Chitaș (78)

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL