Connect with us

FOTBAL

CSM Satu Mare – Sportul Șimleu, duelul declarațiilor: Zoltan Ritli vs George Zima

Sportul Șimeu revine în scenă, după o pauză de câteva luni. Elevii lui George Zima joacă azi pe Someș, în fața celor de la CSM Satu Mare.

Altfel spus, un joc în care ambele formații sunt fără preamari pretenții, obiectivul fiind evitarea retrogradării.

Cu toate acestea, antrenorul Zoly Ritli știe că sălăjenii vin la Satu Mare pentru a face o figură cât mai bună. Fostul portar al Stelei crede că Șimleul e o echipă cu jucători harnici şi cu un antrenor ce are ambiţii foarte mari și își va vinde scump pielea.

De cealaltă parte, George Zima anunță că pregătește partida pentru victorie, dar s-ar mulțumi și cu un egal.

Întâlnirea va avea loc azi, de la ora 15.00, pe Stadionul OLIMPIA din Satu Mare.

VEZI AICI avancronica partidei de la Satu Mare

Declaraţii înainte de meci:

Zoltan Ritli – antrenor CSM Satu Mare: “Suntem favoriţi, dar Sportul Şimleu îşi va vinde scump pielea”

“În mare parte am mers pe acelaşi lot şi ne bazăm pe cât mai mulţi jucători localnici. Începem lupta pentru puncte cu un meci împotriva Şimleului, o echipă cu jucători harnici şi cu un antrenor ce are ambiţii foarte mari. Sportul se luptă pentru fiecare punct şi cred că îşi vor vinde foarte scump pielea. Noi suntem pregătiţi şi consider că suntem favoriţi, fiindcă jucăm acasă. Locul nostru din clasament nu este real, având în vedere că am fost echipa lovită cel mai puternic de COVID-19. În toamnă am pierdut două meciuri la masa verde, dar suntem încrezători că putem să ieşim din această zonă. Obiectivul este salvarea de la retrogradare”. 

George Zima: “Este cel mai dificil meci. Pentru noi şi un punct ar fi un rezultat pozitiv”

“Consider că este cel mai dificil meci din retur. În priml rând este prima partidă după o pauză de 4 luni, împotriva unui adversar aflat în foame de puncte. CSM Satu Mare se află într-o situaţie grea din cauza coronavirusului. Dacă nu ar fi avut acele probleme în toamnă, consider că CSM Satu Mare era mult mai în faţă în clasament. Ei sunt în criză şi au nevoie de victorie, iar noi trebuie să fim foarte puternici pentru a încerca să venim de la Satu Mare cu un rezultat pozitiv. Pentru noi şi un punct ar fi ceva pozitiv, în faţa unei echipe de calitate. Pregătim jocul la victorie, fiindcă ne dorim maxim, dar ca să obţinem un punct la Satu Mare, trebuie să jucăm la victorie”.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL