Connect with us

FOTBAL

Someșul Dej – SCM Zalău, duelul declarațiilor: Marius Pașca vs Alpar Meszaros

După o pauză de câteva luni, fotbalul din Liga a III-a își revine în drepturi. În prima etapă a anului, SCM Zalău are o înfruntare dificilă în fața incomodei Someșul Dej. Și tehnicianul Marius Pașca este convinsă că Dejul e o nucă tare, dar vrea să deschidă anul cu o victorie.

De cealaltă parte, antrenorul Alpar Meszaros, cel care în tinerețe a evoluat cu succes la Dinamo București, are doar cuvinte de laudă la adresa Zalăului, dar speră ca Someșul poate tulbura puțin apele la poalele Meseșului.

AICi puteți vedea și avancronica jocului

Mai jos puteți vedea și duelul declarațiilor dinaintea partidei ce va avea loc azi, de la ora 15.00, pe terenul din Vad – localitate aflată în apropierea comunei Gâlgău.

Marius Paşca: “Someşul Dej este o echipă incomodă. Mergem să câştigăm acest joc”

“Am urmărit-o pe Someşul Dej în câteva meciuri amicale. Au avut un parcurs bun şi este o echipă incomodă, agresivă, care şi în tur a avut o prestaţie bună la Zalău. Someşul Dej a făcut câteva transferuri bune şi ne aşteaptăm la un meci dificil, dar noi ne dorim să jucăm în comapania echipelor bune. Consider că suntem favoriţi. Suntem echipa de pe primul loc şi abordăm acest joc la victorie. Important să ştim gestiona cele opt etape şi cu siguranţă ne vom atinge obiectivul” .

Răzvan Dulap: “Pentru noi va fi unul din cele mai grele meciuri din retur”

“Cu  Someşul Dej va fi unul din cele mai grele meciuri din retur, având în vedere ce jucători  au transferat în iarnă şi  ţinând cont că partida se va juca pe un teren greu. Va fi un retur total diferit, deoarece toate adversarele s-au întărit şi fiecare echipă îşi doreşte  să scoată puncte cu noi, ţinând cont că suntem echipa de pe primul  loc. Motivarea adversarilor va fi cu totul alta.  După părerea mea, până nu suntem calificaţi şi matematic la baraj  se poate întâmpla orice”.

Alpar Meszaros – antrenor Someşul Dej: “SCM Zalău are un lot net superior nouă”

“În iarnă am transferat câţiva jucători pe posturile unde am avut minusuri, dar nu ne putem compara nici acum cu o echipă finanţată din bani publici.  Noi suntem o echipă privată, sponsorizată de un singur om, care trebuie apreciat pentru că bagă bani în fotbal. Suntem o echipă nouă, care în acest miniretur vom pregăti sezonul următor. Cunosc valoarea echipei din Zalău. Practic, tot ce a fost mai bun a fost transferat la SCM Zalău.  Este o echipă puternică, care are un lot net superior nouă şi care în proporţii foarte mari va juca barajul pentru Liga a II-a. La noi, jumătate dintre jucători şi muncesc şi practic noi suntem o echipă de semiprofesionişti, care joacă în compania unei echipe profesioniste cum este Zalăul. Însă, în fotbal nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Suntem o echipă ambiţioasă şi vom încerca să facem faţă în meciul cu liderul”.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL