Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău a pierdut din nou în fața incomodei Steaua București

În penultimul turneu din campionatul regulat, echipa de volei a Zalăului a fost surclasată de “roș-albaștri”, deși sălăjenii sperau la o revanșă, după eșecul surprinzător înregistrat în turneul de la poalele Meseșului

Plecată cu gânduri mari la turneul programat în acest weekend în capitală, SCM Zalău a pierdut la scor duelul cu Steaua București. Pentru partida disputată în această după-amiază, elevii lui Sorin Pop și Marius Lazăr aveau speranțe mari, dar totul s-a transformat însă într-un eșec total.

Deși au existat și momente mai bune în care au avut avans pe tabelă, Leo Del Bosco și compania au fost surclasați de o echipă mai disciplinată și mai motivată.

Steaua București s-a impus în trei seturi și în fiecare act diferența a fost destul de mare. De exemplu, primul set a fost câștigat de bucureșteni la o diferență de 9 puncte!

A fost un nou duș rece pentru SCM Zalău, după ce Steaua se impusese și la turneul de la poalele Meseșului.

Deși a pierdut în capitală, SCM Zalău nu a părăsit locul secund din clasament. Aceasta datorită faptului că SCMU Craiova – formație ce ocupă locul trei – a pierdut meci de azi în fața echipei Dinamo București (scor 1 – 3).

Altfel spus, Zalăul va rămâne pe locul secund și după penultimul turneu, deoarece SCM Zalău mai are de disputat aici doar un joc, cel în fața codașei CSU UV Timișoara (duminică, ora 14.00), în care nu poate să piardă.

Steaua București – SCM Zalău 3 – 0 (16, 20, 21)!!!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1