Connect with us

Actualitate

Tabăra de la Tusa ar putea trece în administrarea Consiliului Judeţean

Adrian Fărcaş – directorul executiv DJST Sălaj a participat la o şedinţă la Ministerul Tineretului şi Sportului, şedinţă în cadrul căreia s-a dezbătut şi acest subiect


La intalnirea de la Bucuresti s-a mai discutat despre trecerea centrelor de agrement nefuncţionale în administrarea Consiliilor Judeţene, precum si alte subiecte specifice pentru fiecare judeţ in parte.

Un centru de agrement se află şi în subordinea DJST Sălaj, este vorba de “Izvoarele Barcăului” de la Tusa, care de ceva timp este nefuncţional.

“Activitatea taberei este suspendată în urma unui control al DSP Sălaj,  deoarece nu s-au îndeplinit condiţiile igienico-sanitare de funcţionare. În tabara de la Tusa am realizat în anii anteriori amenajarea unui nou grup sanitar, reparaţii curente, dezinsecţii, dezinfecţii şi deratizare, dar îndeajuns pentru a putea funcţiona în condiţiile impuse de legislaţia în vigoare. In lipsa unui buget propriu corespunzător pentru reabilitarea şi modernizarea taberei nefuncţionale Tusa, cred că trecerea acesteia în subordinea unei instituţii judeţene importante ar fi cea mai bună soluţie în momentul de faţă. Acestă situaţie a taberei de la Tusa a mai fost prezentată  şi anii trecuţi în şedintele Colegiului Prefectural, dar nu s-au concretizat demersuri ulterioare în acest sens”, a declarat Adrian Fărcaş.

La şedinţa de la MTS s-au mai discutat aspecte privind activitatea sportivă şi cea de tineret, precum şi alte probleme specifice anumitor judeţe din ţară.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate