Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: “Avem capacitatea de a câştiga cu Steaua”

Managerul de la SCM Zalău are încredere că echipa sa îşi va lua revanşa la Bucureşti, după ce în tur Steaua a câştigat la Zalău cu 3 – 2

SCM Zalău începe turneul de la Bucureşti cu un joc împotriva gazdelor de la Steaua Bucureşti.  Este cel mai important duel al turneului, în condiţiile în care se înfruntă două grupări cu pretenţii la calificarea în play-off-ul pentru locurile 1 – 4.

“Abordăm turneul de la Bucureşti cu gândul la revanşa în faţa Stelei. Nu m-ar deranja dacă am câştiga cu 3 – 2, la fel cum au făcut-o ei la Zalău. Steaua nu este o echipă de neînvins, însă trebuie să tratăm jocul cu maximă seriozitate, deoarece joacă foarte bine acasă. Cred că avem capacitatea să câştigăm acest joc. Nu neglijăm al doilea joc cu CSU Vest Timişoara, dar având în vedere adversarul pe care îl întâlnim, nu cred că vom avea probleme în obţinerea unei victorii de 3 puncte”, ne-a declarat Adrian Feher.

În cazul în care obţine maxim de puncte de la turneul din capitală, SCM Zalău îşi poate asigura şi matematic calificarea în play-off-ul pentru locurile 1 – 4, în funcţie şi de celelalte rezultate care se vor înregistra la final de săptămână.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1