Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, cu gândul la revanşă în turneul de la Bucureşti. PROGRAMUL meciurilor

 Învinsă de Steaua, tocmai la Zalău, gruparea de sub Meseş merge montată în capitală pentru a se revanşa în faţa steliştilor. La turneul din weekend, SCM Zalău mai joacă cu CSU Vest Timişoara, în faţa căreia o victorie de 3 puncte este la ordinea zilei

Două turnee au mai rămas de jucat din sezonul regulat al Diviziei A1, pe care SCM Zalău le va susţine în deplasare, la Bucureşti. Următorul turneu este programat chiar la finalul acestei săptămâni, formaţia zălăuană urmând să joace cu Steaua şi CSU Vest Timişoara.

Primul joc este vineri, de la ora 17.00, cu Steaua Bucureşti, meci pe care zălăuanii îl aşteaptă cu nerăbdare pentru a se revanşa după înfrângerea din tur. La Zalău, SCM a condus cu 2 – 0 şi o victorie de 3 puncte părea aproape sigură, însă steliştii au revenit nesperat şi au câştigat cu 3 – 2! Acel rezultat a adus multă dezamăgire în tabăra sălăjenilor, care la vremea respectivă au ratat şansa de a egala la puncte liderul Arcada Galaţi.

Acum, SCM Zalău este montată să câştige şi merge doar cu acest gând în capitală. Echipa antrenată de Sorin Pop şi Marius Lazăr are în faţă un adversar valoros, care se luptă pentru calificarea în play-off-ul pentru locurile 1 – 4. Steaua Bucureşti este pe locul 4, cu 32 de puncte acumulat şi este la mare bătălie pentru a-şi asigura calificarea în top 4, având doar două puncte avans faţă de Dinamo, ocupanta locului 5.

Steaua Bucureşti dispune în lot de mulţi voleibalişti cu experienţă,  câţiva dintre ei trecuţi şi pe la Zalău. Este vorba de Nicolae Ghionea, Ciprian Matei, Alexandru Muscină şi George Gavriz. Silviu Oancea este antrenorul grupării din Capitală, care îl are în staff şi pe Dan Duroaia, cel care la Volei Municipal Zalău a fost statisticianul echipei în sezonul trecut.

Steaua Bucureşti are cu 3 puncte mai puţin decât SCM Zalău, dar are şi un meci în plus jucat.

Tot la turneul de la Bucureşti, SCM Zalău mai joacă cu CSU Vest Timişoara. Între cele două jocuri, zălăuanii au parte de o zi liberă, partida cu bănăţenii fiind programată duminică. În acest joc, o victorie de 3 puncte este la ordinea zilei, având în vedere adversarul modest pe care îl întâlneşte SCM. Pentru antrenori, partida cu Timişoara reprezeintă şi o bună oportunitate de a da şansa să joace jucătorilor care au jucat mai puţin în acest sezon.

Până la plecarea spre Bucureşti, SCM Zalău are emoţii cu testarea pentru COVID-19, specifică înaintea fiecărui turneu, prin care trebuie să treacă toţi jucătorii.

Vineri, ora 17.00: Steaua Bucureşti –  SCM Zalău

Duminică, ora 14.00: CSU Vest Timişoara – SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1