Connect with us

Sporturi

Eric Verdeş a făcut legea în capitală!

Tenismenul zălăuan a câştigat un turneu de seniori desfăşurat în Bucureşti. Sportivul de la CS Winners Tennis Club a trecut în finală de un sportiv cu trei ani mai vârstă


Eric Verdeş a participat zilele trecute la Cupa Tenis Prim Bucureşti, competiţie de categoria II ce face parte din calendarul Federaţiei Române de Tenis. În vârstă de 16 ani, puştiul a participat la categoria de vârstă seniori, alături de tenismeni cu trei sau patru ani mai experimentaţi decât el.

Cu toate acestea, nu a fost un impediment pentru el, ci mai degrabă o motivare în plus pentru a demonstra că este unul dintre cei mai buni tenismeni din ţară, fapt dovedit şi de selecţia la lotul naţional al României U 18.

Verdeş a fost cap de serie numărul 7, dar a trecut fără mari probleme de primele tururi de calificare, chiar dacă în turul al doilea a avut nevoie de super tiebreak. 

În semifinalele competiţiei, sportivul pregătit de Adrian Szabo la CS Winners TC a dat peste favoritul principal al competiţiei, Alex Pavel (CS Dinamo Bucureşti).

A fost un meci spectaculos şi foarte echilibrat, dar în urma căruia, zălăuanul s-a calificat în finală, 6 – 4, 1 – 6, 13 – 11.

În marea finală, Eric Verdeş s-a duelat cu Ştefan Andreescu, meci de asemenea câştigat de zălăuan, în urma unui supertiebreak, scor 6 – 3, 6 – 7, 10 – 8.

De precizat că Eric Verdeş este susţinut de prof. Ştefan Andrei Welther, precum şi de Transilvania Tenis Club, beneficiind de o serie de facilităţi, printre care şi gratuitate pentru antrenamente, atunci când este la Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi