Connect with us

Actualitate

Suporterii Stelei Bucureşti au donat sute de kilograme de alimente la Mănăstirea Bic din Şimleu Silvaniei

“Ultraşii” au împărţit, cu ajutorul Maicii Stareţe Stavrofora Marina Lupou, alimente copiilor şi persoanelor nevoiaşe din parohie


Din păcate, nu toţi avem o soartă prea fericită, iar numărul celor care se luptă să combată sărăcia nimeni nu îl ştie. Însă, e important să le fim alături şi să îi sprijinim cum putem. Aceştia au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare nu doar de Crăciun sau de Sărbătorile de Iarnă.

Un gest superb şi care merită apreciat este cel al “ultraşilor” de la Steaua Bucureşti, mai exact cei din Peluza Sud.

Aceştia au pregătit 4.000 kg de alimente şi au pornit la drum pentru a le dona oamenilor izolaţi în munţi sau care sunt defavorizaţi. Au organizat trei acţiuni, una având loc chiar la Mănăstirea “Sfânta Treime” din Bic, Şimleu Silvaniei.

Cu ajutorul Maicii Stareţe Stavrofora Marina Lupou, suporterii au împărţit alimente copiilor şi persoanelor nevoiaşe din parohie.

La acţiune au luat parte mai multe grupări de suporteri: Uniţi Sub Tricolor, Garda Neamului, N.O.I., Dacul Mailo, Peluza Sud, ShadowS, Hunters, Outlaws, PatruSapte+ şi Old Boys.

„Datorită acestor baieți simpli, dar bine intenționați, anul 2021 incepe in forța cu 3 acțiuni umanitare concomitente. Prima acțiune pentru ajutorarea persoanelor care locuiesc în catunele izolate din Munții Cernei, a doua acțiune s-a desfășurat la Mănăstirea ”Sfânta Treime” păstorită de Maica Stareță Marina Lupou din Bic, Șimleul Silvaniei, jud. Sălaj și a treia acțiune, ca punct final Centrul Social Pro Vita din Valea Plopului pastorit de Parintele Nicolae Tanase. La aceste acțiuni deloc ușoare s-au adunat peste 4000 kg de alimente !!

1. Prima acțiune și cea mai mare a avut loc in Jud. Caraș-Severin în Munții Cernei in cătunele Poiana Lungă, Cracu Teiului, Cracu Mare, Zmogotin, Țațu, Scărișoara, Dobraia, Prisăcina și Ineleț, unde locuiesc 247 de oameni, majoritatea bătrâni ;

2. A doua acțiune a fost la Manastirea ”Sfanta Treime” din Bic, Simleul Silvaniei, Jud Salaj unde cu ajutorul Maicii Starete Stavrofora Marina Lupou au împărțit alimente copiilor și persoanelor nevoiașe din parohie;
3. Iar a treia acțiune la Valea Plopului la Centrul Social Pro Vita de care se ocupă Parintele Nicolae Tănase.

3 acțiuni umanitare frumoase și foarte multe mâini care s-au unit pentru un singur scop: De-a face lucruri normale într-o societate anormală!

Le mulțumim pe aceasta cale, tuturor celor care au fost alături de noi cu bani, alimente, conserve, articole de igiena și cosmetice, medicamente, sau detergenți pentru aceste acțiuni și nu in ultimul rând celor ce-au făcut posibilă această deplasare și-anume, băieții din grupurile: ShadowS, Hunters, Outlaws, N.O.I ( Bucuresti și Brașov) U.S.T. (Uniți Sub Tricolor), Dacul Mailo, Old Boys, Tineretului Korp, PatruȘapte+, Garda Neamului, Bocancii veseli și Parohia Sf. Antoine cel Mare din Titan, prin parintele Nicolae care și-au adus un deosebit aport.

Sunteți minunați dragilor, caractere frumoase și mai presus de toate sunteti OAMENI in fața cărora scoatem pălăria și facem o mare reverență! Vă așteptăm alături și-n alte campanii umanitare!”, a scris Niculae Ștefan, unul dintre suporterii Stelei implicați în această acțiune, pe Facebook.

Sursă foto: Ionuț Popescu Photography & Izolaţi în România

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate