Connect with us

FOTBAL

Pretenţii de primele locuri la Gloria Marin

La începerea campionatului din Liga a V-a, gruparea din comuna Crasna are planuri îndrăzneţe şi vrea să se bată la primele locuri. În acest sens, delegatul Silviu Oprea caută întăriri la nivel de lot, astfel încât Gloria să aibă un lot competitiv la startul sezonului

Fenomenul fotbalistic s-a reaprins la Marin în vara anului 2018, când echipa a fost reînfiinţată de către Vasile “Lică” Pop. În primul sezon de Liga a V-a nu s-a putut emite mari pretenţii, astfel că Gloria a terminat campionatul 2018 – 2019 pe locul 11 din 15 echipe care activau în Seria Vest.

În ediţia de campionat 2019 – 2020, planurile au fost cu totul altele, iar Gloria Marin şi-a format un lot bun cu care să se bată la primele locuri. În primele 10 etape, formaţia din comuna Crasna a strâns şase victorii şi era pe locul 5, la doar patru puncte de liderul Cetatea Buciumi, care avea şi un meci în plus jucat.

După prima etapă din 2020 a izbucnit pandemia de COVID-19, astfel că toate competiţiile s-au suspendat. Liga a V-a a fost “îngheţată”, iar Gloria Marin a rămas cu o undă de regret, deoarece era într-o luptă pentru pozţiile fruntaşe.

Gruparea condusă de Silviu Oprea nu a renunţat la acest obiectiv şi este gata să se bată la primele locuri, în campionatul care se preconizează că va începe în luna martie.

Silviu Oprea: “Aşteptăm cu braţele deschise începerea campionatului”

De aproape un an de zile, Gloria Marin nu a mai jucat niciun meci oficial, la fel ca şi toate echipele din Liga a IV-a şi Liga a V-a. Cu respectarea restricţiilor impuse de autorităţi, jucătorii de la Gloria Marin s-au mai întâlnit la terenul de fotbal pentru antrenamente, dar cutoate acestea dorul de meciurile oficiale este unul mare.

“Ne lipseşte foarte multe fotbalul şi sperăm să treacă această perioadă dificilă, iar din martie să intrăm din nou în competiţie. Va fi greu, fiindcă pauza a fost extrem de lungă, dar cu toţii suntem nerăbdători să jucăm. Însă, sperăm ca protocolul medical să se modifice, iar acele teste pentru COVID-19 să fie eliminate, fiindcă altfel va fi imposibil de început campionatul. Chiar şi acele teste rapide sunt greu de suportat pentru echipele din Liga a V-a. Ar însemna o cheltuială de 350-400 de lei pentru o testare”, ne-a declarat Silviu Oprea.

Delegatul echipei a căutat soluţii în această pauză competiţională pentru a întărit lotul şi spune că Gloria va face cel puţin patru achiziţii.

“Eu am aceleaşi aşteptări. Să ne batem la primele locuri şi să câştigăm un campionat. Să sperăm că vom reuşi, dacă nu în acest sezon, în celălalt, dar nu ne vom lăsa. Aceasta este dorinţa mea să avem o echipă puternică la Marin. Dacă vin jucătorii pe care îi doresc, cred că ne putem bate la locul 1, chiar din acest campionat. Intenţionez să transferăm patru, chiar cinci jucători şi speră să avem sprijin şi din partea Primăriei Crasna”, spune Silviu Oprea, care speră ca până la începerea campionatului să se intervină şi la terenul din Marin, în special la suprafaţa de joc, care să fie îmbunătăţită.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL