Connect with us

FOTBAL

Someşul Someş Odorhei a pierdut 3 jucători importanţi, plecaţi la muncă în străinătate

În aşteptarea unor partide oficiale, conducerea grupării de pe Someş este îngrijorată în ce priveşte formarea unui lot competitiv, având în vedere că trei dintre cei mai buni jucători ai echipei au plecat la muncă în Franţa

În ultima perioadă, Someşul s-a despărţit de trei jucători importanţi, este vorba despre portarul Marcel Petcu, fundaşul Cristian Mureşan şi atacantul Darius Ungur. Cu toţii, au plecat la muncă în Franţa, pentru o perioadă mai îndelungată.

“Şi dacă va începe sezonul, nu ne mai putem baza pe serviciile celor trei jucători”, a punctat antrenorul Adrian Deac.

Pentru a acoperi lipsurile din lot, Someşul încearcă în această perioadă să achiziţioneze câţiva jucători cu experienţă.

Someşul vrea să îl transfere pe Florin Kordiş

Cap de listă este Florin Kordiş, cel care în carieră a evoluat la juniorii republicani de la FC Zalău sau “U” Cluj, iar la seniori a mai jucat pentru CS Crasna, Unirea Mirşid sau Ardealul Crişeni.

Conducerea clubului  doreşte să transfere şi doi-trei jucători de la Dumbrava Gîlgău, cu atât mai mult cu cât formaţia din comuna Bălan ar putea să se retragă din Liga a IV-a din cauza unor neînţelegeri cu noua administraţie locală.

Adrian Deac: “Eu sper să jucăm ceva în acest sezon”

În ultimul campionat disputat, e vorba de sezonul 2019 – 2020, Someşul Someş Odorhei se afla pe locul 8, în momentul în care a început pandemia. Oficialii clubului de pe Someş speră ca fotbalul să revină la viaţă, chiar din această primăvară.

Cel puţin deocamdată, conducerea AJF nu ştie exact cum se va tranşa perioada rămasă din acest sezon competiţional, dar antrenorul Someşului aşteaptă cel puţin un turneu, un turneu de… dezmorţire.

“Aş vrea să începem competiţia cât de repede. Eu sper să jucăm ceva în acest sezon. Poate un turneu, nu ştiu… Este clar, ar fi foarte benefică o competiţie, după o pauză atât de mare, pentru ca din vară să putem începe un campionat normal”, ne-a declarat antrenorul Adrian Deac.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL