Connect with us

Social

Rodica Albert, noul manager al Spitalului Județean de Urgență Zalău!

După ce Georgeta Fiț și-a înaintat demisia din funcție, iar Eva Lapoș a fost interimar pentru o scurtă perioadă, fostul director de la Casa de Asigurări de Sănătate Sălaj se pregătește să preia cea mai importantă funcție de la cea mai mare unitate spitalicească din județul nostru

Mai bine de un an, postul de manager al Spitalului Judeţean Zalău a fost ocupat de Georgeta Fiţ, care în cursul zilei de vineri şi-a înaintat demisia la Consiliul Judeţean Sălaj, instituţie în subordinea căreia se află Spitalul Judeţean.

Până la numirea unul alt manager, interimatul a fost asigurat de către medicul pediatru Eva Lapoş, însă doar pentru câteva ore, deoarece Consiliul Judeţean Sălaj a şi stabilit cine va ocupa această funcţie.

Noul manager al Spitalului Judeţean va fi Rodica Albert, care până acum a fost director în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj.

Noul manager al Spitalului Județean Sălaj va fi prezentat azi, de la ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la sediul unității spitalicești – clubul spitalului (intrarea pe la capelă).

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Social