Connect with us

FOTBAL

Un nou proiect fotbalistic în comuna Bălan. Primăria va susţine o altă echipă!

După ce Primăria nu a ajuns la un numitor comun cu conducerea  de la Dumbrava Gîlgău în ce priveşte cedarea echipei de fotbal, noua administraţie locală a decis să susţină fotbalul sub o altă formă, astfel că în comună se va înfiinţa un alt club, care îşi va începe aventura din Liga a V-a

Dumbrava Gîlgău, una dintre echipele cu tradiţie din Liga a IV-a Sălaj are de suferit de pe urma neînţelegerilor dintre conducerea clubului şi administraţia locală. Noul primar – Daniel Pop –  a tot purtat discuţii cu conducerea de la Dumbrava, pentru ca echipa de fotbal să fie cedată Primăriei, astfel încât activitatea să continue la acest nivel. Însă, Aurel Pitican nu a putut fi convins sub nicio formă. Inclusiv antrenorul Florin Morar, împreună cu preşedintele AJF Sălaj – Daniel Sabou – au participat la discuţiile între cele două părţi, însă nu s-a ajuns la niciun numitor comun.

Cum Dumbrava Gîlgău este club privat, acesta rămâne la Aurel Pitican, însă Primăria va susţine o altă echipă care se va forma în această perioadă.

Am încercat să mai avem o discuţie cu domnul Aurel Pitican şi au fost la Bălan atât antrenorul Florin Morar, cât şi preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou. Din păcate nu s-a ajuns la un numitor comun şi am decis să susţinem un alt  club, care se va forma în această perioadă. Ne vom înscrie în Liga a V-a, iar fotbalul şi sportul vor continua în comună”, ne-a declarat primarul Daniel Pop.

Noua echipă din comuna Bălan va juca tot pe Gîlgău Arena, unde dintre cele mai cochete baze sportive din judeţ, care aparţine de Primăria Bălan.

Chiar dacă deja mai mulţi jucători şi-au anunţat plecarea în alte părţi şi nu vor juca pentru noua echipă care va fi susţinută de Primărie, administraţia locală promite să formeze o grupare puternică, care din primul an să promoveze în Liga a IV-a.

Din păcate, conducerea de la Dumbrava şi Primăria Bălan nu au ajuns la o înţelegere nici în ce priveşte cedarea locului din Liga a IV-a. “Suntem nevoiţi să jucăm din Liga a V-a. În urma discuţiei cu Aurel Pintican, dânsul nu vrea să ne cedeze nici măcar locul în Liga IV-a”, a mai spus primarul comunei Bălan.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL