Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. De 8 Martie, voleibaliştii de la SCM Zalău au adus zâmbetul pe feţele doamnelor şi domnişoarelor, în Zalău Value Centre

De Ziua Internaţională a femeii, jucătorii de la SCM Zalău au fost în Zalău Value Centre unde au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor

Zalău Value Centre, împreună cu echipa de volei de la SCM Zalău au organizat o acţiune dedicată zilei femeii. Astfel, de 8 martie, voleibaliştii zălăuani s-au aflat în centrul comercial din oraş şi au oferit câte un trandafir roşu pentru toate doamnele şi domnişoarele.

Acţiunea a început la ora 13.00 şi a durat până după-amiază la ora 18.00, însă având în vedere măsurile impuse de pandemie, jucătorii au fost împărţiţi în grupuri mai mici.

“Am răspuns invitației făcute de VALUE Centre de a oferi doamnelor și domnișoarelor o floare cu ocazia zilei de 8 Martie. Suntem bucuroși că împreuna cu VALUE Centre Zalău am putut să le oferim o floare și un gând bun în aceasta zi specială pentru ele. Cu această ocazie le urez și eu un sincer la mulți ani și le asteptăm să susțină SCM Zalău din tribunele sălii sporturilor cât mai curând”, a transmis Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1