Connect with us

Social

FOTO – Gest de preţuire pentru femeile din Centrul de Servicii Sociale din Românași

De Ziua Internaţională a Femeii, Bogdan Ilieş – candidat independent la Consiliul Municipal Zalău la alegerile din septembrie – a reuşit să le impresioneze pe cele 47 de vârstnice din centrul de la Românaşi, cărora le-a oferit din suflet câte o floare alături de o urare călduroasă

Cele aproape 50 de femei care îşi duc veacul la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din cadrul Centrului de Servicii Sociale „Sfântul Gheorghe” Românaşi au fost surprinse de gestul frumos al lui Bogdan Ilieş făcut în cursul zilei de azi, 8 martie.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, zălăuanul care la alegerile locale din septembrie 2020 a candidat ca şi independent la Consiliul Municipal le-a oferit flori tuturor celor 47 de femei internate în centrul de la Românaşi.

Din cauza restricţiilor impuse de autorităţi ca urmare a epidemiei de COVID-19, Bogdan Ilieş nu a putut să intre în centru, dar a putut să aducă fericire în sufletul femeilor din centru, cu ajutorul unei asistente.

“În semn de preţuire şi respect pentru femeile din Centru, care probabil au nevoie de mai multă afecţiune din parte tuturor, am ţinut să fac acest gest. Cu toţii am avut sau mai avem bunici şi ştim cât de mult contează pentru ei orice gest venit de la tineri. Un zâmbet adus de 8 Martie este fericire. Le-am oferit câte o floare şi câte o urare din suflet de <La mulţi ani cu sănătate> pentru toate femeile de acolo”, a menţionat Bogdan Ilieş.


Mai multe despre Centrul de Servicii Sociale „Sfântul Gheorghe” Românaşi

Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din cadrul Centrului de Servicii Sociale „Sfântul Gheorghe” este situat într-un cadru natural deosebit, în vecinătatea unei păduri de pin, pe o proprietate extrem de generoasă care măsoară 48.753 mp. Perimetrul este împrejmuit și supravegheat video, astfel încât beneficiarii se bucură de intimitate, protecție și supraveghere permanente.

Centrul este organizat şi funcţionează ca serviciu social în regim rezidenţial pentru persoane vârstnice, oferind condiții și servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice vârstei: găzduire, servicii de preparare și de servire a hranei, de asigurare a suplimentelor nutrivite, servicii de îngrijire socio-medicală, identificare și evaluare a nevoilor individuale, socializare și petrecere a timpului liber, servicii de recuperare și reabilitare, ergoterapie, artterapie, fiziokinetoterapie, consiliere spirituală, consiliere psihologică, promovare a relațiilor sociale.Centrul dispune de un număr de 35 de camere pentru cazare.

Spațiile comune asigură confortul necesar beneficiarilor prin oferirea unui climat familial, sigur și adaptat nevoilor individuale: bucătărie și sală de mese utilate la cele mai înalte standarde; sală multifuncțională pentru petrecerea timpului liber, ateliere pentru activitățile artterapeutice; bibliotecă, un fond de carte variat și sală de lectură; cabinete de consultații medicale; săli de tratament; sală de gimnastică; spațiu pentru primirea vizitatorilor; spații pentru ergoterapie și o capelă.

Amplasarea Centrului în mijlocul unei proprietăți generoase și amenajarea corespunzătoare a spațiului exterior oferă posibilitatea desfășurării de activități și plimbări în aer liber, oferind beneficiarilor bucuria petrecerii timpului în mod agreabil, în deplină siguranță și sub supraveghere permanentă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social