Connect with us

HANDBAL

Au ales să continue. Alte două jucătoare importante şi-au prelungit contractele cu HC Zalău

Având oferte de la mai multe echipe din România, Teodora Popescu şi Andreea Mihart au decis să continue şi în sezonul viitor la HC Zalău, formaţie care le-a dat ocazia să se afirme la nivel de Liga Naţională

HC Zalău s-a mişcat bine în priviinţa formării lotului pentru  sezonul următor şi se anunţă o echipă incomodă şi în ediţia 2021 – 2022 a Ligii Naţionale. Asta în condiţiile în care mai multe jucătoare importante aflate la final de contract au fost convise de conducere să continue sub Meseş.

Alte două handbaliste şi-au prelungit contractele zilele trecute. Este vorba de două foste internaţionale de tineret – Andreea Mihart şi Teodora Popescu, care au venit sub Meseş în vara anului 2018, după ce Gheorghe Tadici le-a “ochit” la Naţionala de tineret.

În lotul pentru sezonul următor se vor mai regăsi Irina Ivan şi Raluca Kelemen, handbalsite care şi ele au decis să continue la HC Zalău.

“Chiar dacă impresarii le-au îndemnat să plece pentru 1000 – 1500 de euro în plus, ele au decis să rămână la Zalău. Proabil au judecat împreună cu părinţii lor şi au fost deştepte, la fel şi familile lor, care le vrea binele. Sunt două jucătoare care în acest an au jucat cel mai mult şi dacă s-ar fi dus la o echipă unde să joace sporadic, ar fi ajuns nişte jucătoare mediocre la 24 – 25  de ani” , ne-a declarat antrenorul de la HC Zalău. 

Andreea Mihart a mai fost în lotul a două echipe de seniori, CSM Ploieşti şi Danubius Galaţi, în timp ce Teodora Popescu a venit sub Meseş de la SCMU Craiova. Ea a fost anul trecut şi în atenţia Naţionalei, fiind şi în lotul lărgit pentru Campionatul European.

În condiţiile în care patru jucătoare şi-au prelungit deja contractele, singura care ar putea pleca este Alexandra Severin, ofertată de Minaur Baia Mare.

“Pentru ea ar fi o pierdere de turaţie dacă nu va continua să joace constant. La Zalău a jucat peste 50 de minute în fiecare meci, pe când la Minaur nu ştiu dacă ar strânge mai mult de 15 – 20 de minute pe meci. Impresarul ei vrea să o forţeze pentru ceea ce îşi primeşte el în plus. Din păcate, multe jucătoare cad victimele impresarilor, ca să îşi facă ei nişte venituri”, a spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL