Connect with us

DIVIZIA A1

Două turnee la Bucureşti în final de retur, pentru echipa de volei de la SCM Zalău

În perioada 12 – 14 martie, SCM Zalău joacă pe terenul lui Steaua, iar în perioada 26 – 28 martie va juca în “fieful” lui Dinamo

Două turnee mai sunt programate în returul Diviziei A1, în care care SCM Zalău va mai susţine cinci jocuri, toate la Bucureşti.Următorul turneu are loc în perioada 12 – 14 martie, când SCM Zalău va juca cu Steaua şi CSU Vest Timişoara, turneu pe care îl va organiza Steaua.

La final de lună, în perioada 26 – 28 martie, SCM Zalău se va deplasa din nou la Bucureşti, pentru un turneu organizat de Dinamo. În ultimul turneu din retur, gruparea zălăuană va juca cu Dinamo, CSU Braşov şi Ştiinţa Bucureşti.

În condiţiile în care trei adversari sunt facili, CSU Braşov, Ştiinţa Bucureşti şi CSU Vest Timişoara, formaţia zălăuană nu prea mai are cum să piardă calificarea în turneul pentru locurile 1 – 4. 

“Nu avem cum să pierdem cu aceste trei echipe, dar eu îmi doresc să câştigăm măcar unul dintre derby-urile cu Steaua şi Dinamo. Am speranţe fiindcă echipa joacă foarte bine şi cred că putem intra în play-off de pe locul 2”, a spus Adi Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1