Connect with us

DIVIZIA A1

Andrei Mihalescu, tunarul de la SCM Zalău!

Voleibalistul transferat de la Unirea Dej face un sezon de excepţie în tricoul formaţiei zălăuane, unde meci de meci reuşeşte cele mai multe puncte. Secundul a reuşit 190 de puncte în 41 de seturi şi în statitistica FRV este pe locul 2 după după experimentatul Niels Klapwijk de la Arcada Galaţi


Tinţa lui SCM Zalău a fost de la bun început să transfere cât mai mulţi voleibalişti români, iar managerul Adrian Feher a căutat jucători cu potenţial.

Având experienţă după o carieră de voleibalist, Feher l-a “ochit” pe talentatul Adrian Mihalescu.

El a fost transferat în vară de la Unirea Dej, o echipă de mijlocul clasamentului, unde Mihalescu a jucat constant.Ajuns sub Meseş, voleibalistul de 24 de ani a început să iasă în evidenţă de la meci la meci.

A reuşit să facă cele mai multe puncte pentru SCM Zalău şi în statistica FRV este pe locul 2, după experimentatul Niels Klapwijk de la Arcada Galaţi.

Jucătorul Zalăului şi-a pus amprenta şi în cea mai importantă victorie din acest retur, cea cu SCM Craiova, când a reuşit 17 puncte, fiind cel mai bun jucător al Zalăului şi în meciul de la Baia Mare, cu 12 puncte.

Mihalescu a contabilizat 190 de puncte în 41 de seturi pentru SCM Zalău, ceea ce arată o medie de 4,63 de puncte pe set!

“Este unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia tânără şi eu cred în el. Ştiam că este un jucător bun, dar mi-a depăşit aşteptările. Nu pot decât să mă bucur pentru el, fiindcă face un sezon atât de bun şi cred că în următorii 2 – 3 ani va fi în top 3 jucători români ca şi valoare, alături de Aciobăniţei şi Rareş Bălean. Nu vreau eu să fac propuneri pentru Naţională, dar la cum a jucat Mihalescu în acest sezon, nu ar trebui să lipească de la lot”, ne-a declarat Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1