Connect with us

BOX

Fete de AUR. Diana Tănăsescu şi Margareta Hidigan au câştigat Cupa României! FOTO

Cele două pugiliste au făcut senzaţie la competiţia desfăşurată la Sibiu şi au adus acasă două medalii de aur. Şi Szatmari Maria a avut o comportare foarte bună, câştigând medalia de argint


Diana Tănăsescu şi Margareta Hidigan au făcut senzaţie la Cupa României de junioare. Cele două pugiliste de la CSM Zalău şi-au câştigat meciurile la pas până să ajungă în finalele categoriilor lor.

Astfel, în finala categoriei de 54 kg, Margareta Hidigan s-a duelat cu Marinela Stîrceanu (Giurgiu). Şimleuanca a reuşit să câştige la puncte, în urma unei prestaţii foarte bune, asigurându-şi astfel medalia de AUR. Până să ajungă în finală, Hidigan a câştigat două meciuri înainte de limită.

La 70 kg, Diana Tănăsescu nu a avut nicio emoţie şi a câştigat toate meciurile înainte de limită. Astfel, eleva lui Adrian Popuţea îşi continuă seria impresionantă de meciuri fără înfrângere, o serie începută în urmă cu doi ani.

În ceea ce o priveşte pe Szatmari Maria, sportiva a dat în finală de Ana Maria Romatov (Steaua Bucureşti) – fostă vicecampioană europeană la junioare. Experienţa a făcut diferenţa, astfel că sălăjeanca noastră a fost nevoită să se mulţumească cu medalia de argint.

În total, CSM Zalău a obţinut patru medalii la Cupa României, după ce şi Maria Teglaş a obţinut medalia de bronz.

Alături de fete a făcut deplasarea antrenorul Adrian Popuţea care nu poate fi decât mulţumit de bilanţul elevelor sale.

Însă, mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 10 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX