Connect with us

FOTBAL

Speranţe sub Măgură

Deşi întâlnesc o echipă de primă ligă, şimleuanii cred că pleacă cu prima şansă în faţa celor de la FCM Târgu Mureş!

Întreaga suflare fotbalistică din Sălaj a aşteptat cu sufletul la gură tragerea la sorţi a meciurilor din şaisprezecimile Cupei României, în speranţa că sorţii vor aduce o echipă de calibru la Şimleu Silvaniei. Ei bine, iată că nu a fost nici Steaua, pe care şi-o dorea preşedintele Ioan Gurzău, dar nici Dinamo, CFR Cluj sau „U” Craiova – formaţii cu mulţi suporteri în Sălaj.

Practic, ”alb-albaştrii” vor avea parte de o reîntâlnire cu FCM Târgu Mureş, echipă cu care s-a duelat şi în precedenta ediţie de campionat. În ambele confruntări s-a consemnat egalitatea, ceea ce dă o notă de încredere şi optimism sub Măgură.

În toamna trecută, la Şimleu am făcut 1 – 1, egalând în inferioritate numerică, după care am scos cu 0 – 0 la Târgu Mureş, în această primăvară, într-o dispută de pomină, în care am jucat o bună bucată de timp cu doi oameni mai puţin!”, a rememorat preşedintele Ioan Gurzău scurta istorie a confruntărilor cu gruparea mureşenă.

Mai mult, şeful grupării şimleuane crede că FC Silvania pleacă cu prima şansă în confruntarea cu echipa pregătită acum de Ioan Ovidiu Sabău.

"Sincer, mă bucur că am căzut cu o echipă din Liga I care ne-a fost colegă de serie. Toată lumea se aştepta să ne duelăm cu Steaua, Dinamo sau CFR Cluj, dar pentru noi este un avantaj. Regulamentul spune că meciurile din această fază a competiţiei trebuie organizate pe terenul echipei care are nocturnă. Cum nici noi nici ei nu dispunem de această facilitate, meciul va avea loc pe terenul echipei mai slab cotate. Având în vedere că nu am pierdut cu ei nici la Şimleu şi nici la Târgu Mureş, pot spune că avem un uşor avans moral în faţa lor. Ştim că s-au întărit, dar Cupa României e o competiţie a surprizelor, deci orice e posibil", a declarat diriguitorul grupării din Şimleu Silvaniei.

Prin urmare, meciul va avea în orăşelul de sub Măgură, miercurea viitoare, de la ora 16.00.

 

 

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL