Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu aşteaptă cu speranţe mari a doua parte de campionat

Având în vedere că jucătorii au acumulat experienţă, iar lotul a fost întărit în iarnă, grupare de sub Măgură speră la un parcurs şi mai bun în cele opt etape care se vor juca în primăvară

Pauza lungă de aproape patru luni fără fotbal în Liga a III-a se termină la finalul săptămânii viitoare, când competiţia se va relua cu etapa a II-a din retur.

Opt runde au mai rămas de jucat în primăvară, în care Sportul Şimleu îşi pune mari speranţe.

Gruparea de sub Măgură reia campionatul de pe locul 6, având 13 puncte acumulate, însă îşi propune să aibă un parcurs  şi mai bun în retur. Conducerea mizează pe faptul că jucătorii au acumulat experienţă la acest nivel, iar lotul a devenit mai puternic, odată cu achiziţiile din iarnă.

“Ne-am pregătit bine în iarnă, echipa a avut evoluţii bune în partidele amicale şi avem aşteptări mai mari de la a doua parte de campionat. În mod normal, exprimarea echipei trebuie să fie alta, având în vedere experienţa acumulată de jucători şi faptul că lotul s-a întărit în pauza competiţională. Suntem încrezători că echipa va arăta mai bine. Sperăm să nu avem probleme cu COVID-19”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

Şase puncte are avans Sportul Şimleu faţă de prima echipă de sub linie – CSM Satu Mare – pe care şimleuanii o vor întâlni în primul meci oficial din 2021.

Obiectivul grupării de sub Măgură rămâne salvarea de la retrogradare, însă în a doua parte a campionatului, şimleuanii îşi mai propun un lucru, să pregătească stagiunea următoare.

“Nu ar trebui să avem probleme cu menţinerea în Liga a III-a, dar noi vom încerca să atacăm o clasare mai bună. În acest minicampionat, noi vrem să le vedem valoarea la unii jucători, să vedem pe care putem conta în campionatul următor.  În funcţie de asta vom şti ce trebuie să facem pentru sezonul următor”, a precizat preşedintele de la Sportul Şimleu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL