Connect with us

FOTBAL

Alex Băican, în semifinalele Cupei României. Zălăuanul a avut o contribuţie importantă în victoria cu “U” Cluj!

Fundaş de bază la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alex Băican a ieşit în evidenţă şi la partida din sferturile Cupei României, cu “U” Cluj. Zălăuanul a scos penalty-ul din care Viitorul a egalat, iar la 1 – 1 a provocat o eliminare la Luchin. În superioritate, echipa antrenată de Flavius Stoican a marcat două goluri şi s-a impus cu 3 – 1, reuşind o performanţă notabilă

Zălăuanul Alex Băican a fost la înălţime la partida din sferturile Cupei României, dintre Universitatea Cluj şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Chiar dacă nu a marcat, fundaşul a avut o contribuţie extrem de importantă în victoria celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, pe Cluj-Arena.

În minutul 69, Băican a scos un penalty, din care oaspeţii au făcut 1 – 1, iar după doar 5 minute, fotbalistul zălăuan a provocat o eliminare la Luchin. Fundaşul Universităţii l-a lovit cu capul pe Băican, la un meleu, astfel că arbitrul a scos fără ezitare cartonaşul roşu. Din cauza loviturii, Alex Băican nu a mai putut continua jocul, având nevoie de îngrijiri medical, însă la final s-a bucurat din plin de o calificare istorică în semifinalele Cupei României.

“Mă bucur că mi-am ajutat echipa să câştige şi să ajungem în semifinalele Cupei României. Este cea mai mare performanţă pe care o bifez de când joc fotbal. Dacă tot am ajuns aici, visăm să jucăm finala, mai ales că în această ediţie de Cupa României, noi am eliminat două echipe de Liga 1. Dar, până atunci, principalul nostru obiectiv este să ne calificăm în play-off-ul Ligii a II-a”, ne-a declarat Alexandru Băican.

Alături de Viitorul Pandurii, în semifinale au mai ajuns CSU Craiova şi Astra, iar joi se va afla şi ultima semifinalistă, după partida dintre Dunărea Călăraşi şi Dinamo.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL