Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Echipa de volei de la SCM Zalău a atras sponsorizări de aproximativ 150.000 de lei!

Implicarea managerului Adrian Feher a făcut ca alături de echipă să vină sponsori importanţi,  precum Welthaus, Simex, Avril, Delcar, Comfrig, dar şi alţii, care contribuie la bugetul echipei cu o sumă important

Cu un buget mult mai mic decât Volei Municipal Zalău, care a beneficiat de 3,4 milioane lei de la autorităţi, SCM Zalău face o treabă bună şi cu 2,1 milioane lei. De această sumă beneficiează formaţia zălăuană în stagiunea 2020 – 2021 de la Primăria Zalău, însă veniturile se mai rotunjesc datorită implicării managerului Adrian Feher, care a reuşit să atragă la echipă sponsori importanţi. Până în prezent, aproape 15 societăţi comerciale au venit în sprijinul echipei de volei, iar în capul listei se află companii de succes precum Welthaus şi Simex.

Pe lista sponsorilor de la SCM Zalău se mai află Delcar, Total AS, Avril, Comfrig, Fan Courier, Clio Group, OTP Bank, Alien Surface, Ovi Luc, TBI Pay, Fortex şi Lexus, astfel că toate aceste societăţi vin cu o contribuţie importantă pentru echipa de volei din Zalău. Suma totală atrasă din sponsorizări se ridică la aproximativ 150.000 de lei.  Toţi sponsorii îşi au trecut numele pe tricourile de joc ale voleibaliştilor, dar şi pe bannere care la fiecare meci sunt afişate în sală.

“Este clar că fără sprijinul Primăriei, această echipă nu ar fi existat. Pe noi  ne bucură foarte mult că oamenii potenţi din judeţul Sălaj au fost alături de noi şi nu ne-au refuzat. Anul viitor, dacă vom juca şi în cupele europene, cred că sponsorii vor fi şi mai generoşi”, ne-a declarat Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1