Connect with us

Social

FOTO – Cadou de Mărțișor: amendă de 1.300 lei și permis suspendat

Deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, un bărbat de 51 de ani a urcat la volan şi a provocat un eveniment rutier pe raza comunei Someş Odorhei, ce se putea solda cu victime

De Mărțișor, un bărbat de 51 de ani a primit de la Poliție un cadou mai… deosebit. Într-o zi mai specială, omul a vrut să se simtă mai bine și a consumat puțin alcool. Probabil a uitat rapid asta și a urcat la volan, gonind cu autoturismul său Volkswagen prin localitatea Someș Odorhei, în miezul zilei.

La o curbă, șoferul afumat a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un gard. Din fericire, conducătorul auto nu a suferit răni, dar va trebuie să bage serios mâna în buzunar, deoarece maşina sa a fost serios avariată.

În plus, a venit şi “plata” de la Poliţie: oamenii legii l-au sancţionat cu suma de 1.305 lei. Totodată, bărbatul de 51 de ani va fi obligat în următoarele trei luni să fie doar pieton!

“La data de 1 martie a.c., ora 10.37, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Someș Odorhei, într-o curbă a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un gard. În urma evenimentului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. La testarea cu alcooltestul a rezultat o alcoolemie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de șofer, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 1.305 lei. Ca măsură complementară, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Ştirile din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social