Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău s-a deblocat şi câştigă amicalul de la Dorolţ

Echipa pregătită de Marius Paşca s-a impus la două goluri diferenţă într-un meci în care zălăuanii au dat de nu mai puţin de patru ori cu mingea în bară


SCM Zalău a traversat o perioadă mai nefastă şi nu a cunoscut gustul victoriei în ultimele patru jocuri amicale.

Acest “ghinion” s-a spart la meciul din această după-amiază de la Dorolţ, meci în care echipa locală a întâlnit SCM Zalău. Jocul a fost unul la discreţia zălăuanilor încă de la început, astfel că băieţii lui Marius Paşca nu au avut emoţii.

În aceste condiţii, era doar o chestiune de timp până când SCM Zalău avea să deschidă scorul. Cristi Jalbă a fost cel care şi-a “asumat” această responsabilitate, marcând în urma unei lovituri de la colţul terenului.

Scorul putea lua proporţii, dar zălăuanii au lovit bara de două ori.

În partea secundă, desfăşurarea jocului a fost asemănătoare, doar că de această dată, Mihai Petra a apărut excelent la finalizare şi a dublat avantajul echipei antrenate de Marius Paşca.

Şi în repriza a doua, zălăuanii au lovit bara de două ori, astfel că scorul final avea să fie 2 – 0, fiind o victorie de moral, moral care a avut de suferit în ultimele partide. La jocul de azi au absentat din cauza unor probleme medicale Raul Stanciu, Logon Romaric, Alin Mutu şi Sergiu Pop.

Sâmbătă, de la ora 13.00, SCM Zalău va disputa şi ultimul meci amical înainte de reluarea campionatului, în deplasare la Unirea Ungheni.

Recolta Dorolţ – SCM Zalău 0 – 2 (0 – 1)

SCM Zalău: Bogdan Miron (’46 Andrei Pop) – Bogdan Vişan (’46 Florin Pop), Răzvan Dulap (’60 Lorant Kis), Cristian Jalbă, Iustin Ardelean (’60 Mihai Cohan), Alexandru Jula (’46 Sebastian Culda), Mihai Onicaş (’60 Denis Cubaş), Vadim Calugher (’70 Dănuţ Cozma), Sebastian Duma (’70 Răzvan Forna), Mihai Petra şi Florin Istrate. Antrenor: Marius Paşca

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL