Connect with us

HANDBAL

Sabrina Lazea, cu mâna în ghips. Handbalista se antreaneză şi cu o mână!

Handbalista a căzut pe mână în partida cu Activ Ploieşti şi are o fisură, fapt pentru care va sta câteva săptămâni cu braţul în ghips. Cu toate acestea ea participă la antrenamente şi face un alt tip de pregătire


Victoria de săptămâna trecută s-a lăsat cu urmări pentru Sabrina Lazea care s-a accidentat serios în meciul cu Activ Ploieşti. Jucătoarea a căzut pe mâna dreaptă şi are o fisură, astfel că a devenit indisponibilă pentru următoarele săptămâni.

Handbalista are mâna în ghips, dar cu toate acestea participă la antrenamente şi se antrenează în limita posibilităţilor.

 “A făcut o fisură în meciul cu Ploieşti şi nu va putea juca în următoarele trei săptămâni. Nu poate lucra cu mingea, dar ea vine la antrenamente şi face alt tip de pregătire. Poate lucra cu braţul stâng. Nu va fi aptă pentru turneul de la Vâlcea, însă pentru turneul  de la final de martie cred că o vom putea folosi”, a precizat Gheorghe Tadici.

Sabrina Lazea joacă la HC Zalău de mai bine de patru ani, iar în ultima perioadă a reuşit un salt impresionant.

Din statul de rezervă a devenit o jucătoare la care antrenorul Gheorghe Tadici a apelat tot mai mult. În ultimele două jocuri, handbalista a marcat patru goluri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL