Connect with us

FOTBAL

Cantonament reuşit pentru Sportul Şimleu

Timp de o săptămână, gruparea de sub Măgură s-a pregătit pe plan local, unde a avut condiţii bune, atât pentru pregătirea fizică, cât şi pentru antrenamentele tehnico-tactice


Sportul Şimleu a preferat să facă un cantonament pe plan local, unde a găsit  condiţii bune, atât pentru pregătirea fizică, cât şi pentru antrenamentele tehnico-tactice.

Timp de o săptămână, elevii lui George Zima s-au antrenat la Şimleu, dar au avut la dispoziţie şi terenul de la Ip, acolo unde Sportul a început să joace şi partide amicale.

Stagiul de pregătire s-a terminat sâmbătă când a avut loc şi un meci de verificare. Sportul Şimleu a jucat la Cluj, cu juniorii U 19 de la Universitatea. Partida a avut loc pe un teren cu suprafaţă sintetică, pe care clujeni s-au adaptat bine şi au avut 2 – 0.

Şimleuanii s-au trezit rapid şi au reuşit să revină şi să câştige partida prin golurile reuşite de Gueye Mansour, Bogdan Ciaca şi Lazăr Zoltan.Doi jucători au ratat cantonamentul de iarnă, portarul Debre Istvan şi fundaşul Ismael Guiti, care au fost accidentaţi.

Dacă Debre Istvan a revenit din această săptămână la antrenamente, fundaşul Ismael Guiti mai are de aşteptat până ce va reintra în circuit. Fotbalistul urmează un program de recuperare, iar şansele sunt mici ca el să poată juca încă din meciul cu CSM Satu Mare.

“Sunt mulţumit de condiţiile pe care le-am avut, dar şi de cum au răspuns jucătorii cerinţelor noastre pe perioada cantonamentului. Mă bucur că la final de cantonament am putut juca un meci amical, chiar dacă cu juniorii de la U Cluj. Deşi am venit după un cantonament, pe fond de oboseală, echipa a arătat multe lucruri pozitive”. George Zima

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL