Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, ultimele retuşuri înainte de reluarea campionatului

SCM Zalău mai joacă două partide amicale până la primul meci oficial. Formaţia zălăuană întâlneşte în această  după-amiază pe Recolta Dorolţ, în deplasare, iar sâmbătă va juca la Unirea Ungheni


SCM Zalău nu a arătat cel mai bun joc al său în ultimele patru jocuri amicale, în care nu a reuşit să bifeze nicio victorie.

A pierdut cu Progresul Şomcuta Mare şi Avântul Reghin, partide pe care le-a jucat pe sintetic, iar săptămâna trecută, la Treznea, pe un teren de greu, a obţinut doar remize cu Progresul Şomcuta Mare şi Unirea Ungheni.

Formaţia zălăuană mai are de pus la punct  unele aspecte în jocul echipei, iar în acest sens şi în această săptămână, liderul din Seria a X-a mai joacă două amicale.

În această după-amiază, de la ora 16.00, SCM Zalău joacă în deplasare la Recolta Dorolţ, o echipă din Liga a IV-a Satu Mare, iar sâmbătă, de la ora 13.00 va juca returul cu Unirea Ungheni, tot în deplasare.

După aceste două jocuri, SCM Zalău va intra în linie dreaptă pentru a pregăti primul meci oficial, pe care îl va disputa sâmbăta viitoare, în deplasare la Someşul Dej, ocupanta locului 5.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL