Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Mă nemulţumeşte numărul mare de goluri pe care l-am primit în partidele amicale”

Tehnicianul de la SCM Zalău este deranjat de faptul că în patru jocuri, echipa sa a încasat nouă goluri, în condiţiile în care formaţia zălăuană are cea mai bună apărare din campionat, cu doar 11 goluri primite în 10 etape

SCM Zalău a traversat o perioadă nefastă în ultimele două săptămâni în care a disputat patru jocuri, dar nu a înregistrat nicio victorie. Două înfrângeri şi două remize este bilanţul în aceste jocuri, în care liderul Seriei a X-a a jucat cu Avântul Reghin, Unirea Ungheni şi o “dublă” cu Progresul Şomcuta Mare.

Semne de îngrijorare sunt, mai ales că reluarea campionatului bate la uşă. Şi antrenorul Marius Paşca are motive de nemulţumire, deoarece echipa sa a primit 9 goluri în patru partide, în condiţiile în care SCM Zalău se laudă cu cea mai bună apărare din campionat.

“Primim prea uşor goluri. Sigur că nu ne mulţumeşte parcursul din ultimele jocuri, dar sunt meciuri cu caracter amical, în care am dat şansa să joace la toţi jucătorii. Am rulat tot lotul, dar în meciurile oficiale se va schimba strategia. Sunt nemulţumit, fiindcă avem cea mai bună apărare din Seria a X-a, dar noi am primit multe goluri în aceste jocuri pe greşeli individuale. Am avut şi multe ocazii de gol, dar nu am fost suficient de precişi”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

Miercuri, de la ora 16.00, SCM Zalău va disputa un nou joc amical, în deplasare la Recolta Dorolţ, echipă din Liga a IV-a Satu Mare.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL