Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, amical tare cu liderul din Seria a IX-a

Ultima partidă de verificare pentru Sportul Şimleu are loc miercuri, de la ora 14.00, cu Unirea Dej, pe terenul de la Ip

În cele patru săptămâni de pregătire, Sportul Şimleu şi-a făcut un program în care a alternat pregătirea fizică cu cea tehnico-tactică. A susţinut mai multe jocuri amicale, dar a efectuat şi un cantonament pe plan local, care s-a dovedit a fi unul reuşit.

Sportul Şimleu a jucat până acum amicale cu Recolta Dorolţ, ACS FC Recea, Sănătatea Cluj, juniorii lui “U” Cluj şi o “dublă” cu Luceafărul Oradea, urmând ca miercuri să îşi încheie seria jocurilor de verificare în compania unei echipe puternice din Seria a IX-a.

Sportul Şimleu va juca de la ora 14.00, pe terenul de la Ip, cu Unirea Dej, o echipă cu şanse mari de a ajunge la barajul pentru Liga a II-a.

Unirea Dej este lider în Seria a IX-a, unde a înregistrat opt victorii, un egal şi o înfrângere în cele 10 etape. Gruparea de pe Someş a arătat o formă bună şi în perioada de pregătire şi a reuşit să obţină o remiză chiar şi cu Minaur Baia Mare.


“Întâlnim o echipă puternică, care a avut un parcurs notabil în Seria a IX-a. Pentru noi este cel mai important joc din perioada de pregătire. Venim după un cantonament reuşit, băieţii au avut două zile libere şi ne putem vedea potenţialul în faţa unui adversar bun”, a spus antrenorul George Zima.

Pentru acest final de săptămână, Sportul Şimleu nu şi-a mai programat niciun amical, urmând să se dedice pregătirii primului meci oficial din 2021, pe care îl va disputa sâmbăta viitoare, în deplasare la CSM Satu Mare

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL