Connect with us

FOTBAL

Debut la Sportul Şimleu, la doar 14 ani!

Juniorul Lukacs Marc a avut ocazia să joace la echipe de seniori a Şimleului, în amicalul cu Luceafărul Oradea, bifând 20 de minute

Sportul Şimleu este echipa care acordă o atenţie sporită jucătorilor tineri, din Sălaj. A mers pe acest principiu şi după promovarea în Liga a III-a şi a reuşit să facă o figură frumoasă în prima parte de campionat.

Echipa şimleuană se uită şi în propria ogradă când vine vorba de juniorii cu potenţial, pe care antrenorul George Zima încearcă să-i promoveze la echipa de seniori.

În amicalul cu Luceafărul Oradea, tehnicianul a dat şansa să joace unui junior de 14 ani. Este vorba de Lukacs Marc care la o vârstă fragedă a avut ocazia să joace 20 de minute la echipa de seniori. Deocamdată doar într-un joc amical, însă juniorul s-a mişcat bine şi rămâne în vederile antrenorului.

“Este un copil  talentat. L-am luat la câteva antrenamente, mi-a plăcut de el şi am decis să-i oferim şansa să joace în acest amical. Este un băiat dezgheţat, curajos şi destul de tehnic. A jucat simplu, nu a pierdut multe mingi şi chiar a fost curajos la dueluri. El rămâne în vederile mele şi cu siguranţă îl voi mai chema la prima echipă. Dacă se va pregăti bine, el poate să facă pasul la echipa de seniori într-un an de zile”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

Lukacs Marc joacă de 8 ani la grupele de juniori de la Sportul Şimleu. “Sunt entuziasmat şi mă bucur că am ajuns să joc cu jucători profesionişti. Sper că voi ajunge mult mai sus”, ne-a spus juniorul care în luna mai va împlini 15 ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL