Connect with us

ATLETISM

Robert Parge a “cucerit” Serbia!

Atletul pregătit de Magdolna Kanizsay a reuşit o cursă foarte bună la Serbian Open Indoor Meeting 2021, reuşind să câştige proba de 400 de metri


Fără doar şi poate, Robert Parge este cel mai bun atlet sălăjean al momentului.

Legitimat la CSM Bucureşti, sportivul are un început de 2021 excelent, reuşind victorii importante la concursuri din Franţa sau Belgia.

A realizat deja şi baremul pentru Europenele de la Torun, iar la finele săptămânii trecute şi-a trecut în palmares un nou succes.

Participant la Serbian Open Indoor Meeting 2021, Robert Parge a făcut o cursă excelentă la Belgrad, iar cu timpul 47.39 secunde a reuşit să câştige competiţia.

Pentru atletul în vârstă de 23 de ani a fost al doilea cel mai bun timp al său din acest an.

„Mă bucur pentru această victorie. Mi-am luat o oarecare revanşă după seria pierdută la Campionatul Balcanic, când am alergat cu aceeaşi concurenţi. Este o victorie şi un rezultat bun, de moral, fiind ultima competiţie înainte de Campionatul European de la Torun. Astept cu nerăbdare concursul din Polonia, care cred că va fi unul pe cinste”, a declarat atletul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Bucureşti, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ATLETISM