Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, pe “cai mari”. “Nu cred că mai putem pierde calificarea la turneul pentru locurile 1 – 4”

Gruparea zălăuană a reuşit o nouă victorie de 3 puncte în deplasarea de la Explorări Baia Mare, iar după acest succes, calificarea în turneul pentru locurile 1 – 4 şi implicit calificarea în cupele europene, pare tot mai uşor de realizat

SCM Zalău traversează o periadă bună în Divizia A1 şi a reuşit o nouă victorie de 3 puncte. Gruparea zălăuană a câştigat cu 3 – 0 în deplasarea de la Explorări Baia Mare, rezultat în urma căruia a rămas pe locul 2.

Două turnee au mai rămas de jucat până la finalul returului, în care SCM Zalău va disputa cinci jocuri. Având în vedere că trei jocuri sunt facile, cu CSU Vest Timişoara, CSU Braşov şi Ştiinţa Bucureşti, calificarea la turneul pentru locurile 1 – 4 este ca şi atinsă.

“A fost o victorie normală cu Explorări, dar la Baia Mare, Zalăul a avut şi meciuri grele. Mă bucur că băieţii au fost serioşi şi ne-am atins obiectivul, acela de a obţine 3 puncte. A fost un meci mai uşor decât ne-am fi aşteptat, dar acest lucru l-au făcut posibil jucătorii, care au avut foarte puţine greşeli individuale. Nu cred că mai putem pierde calificarea la turneul pentru locurile 1 – 4. Suntem într-o postură care ne avantajează şi pot spune că băieţii s-au autodepăşit în acest sezon. Avem şansa să luptăm pentru medalii în acest campionat”, ne-a declarat Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1