Connect with us

Sporturi

CSM Zalău, la Campionatul Naţional de juniori pe echipe la tenis de masă

Elevii lui Victor Puie au avut un parcurs bun în faza grupelor, reuşind să câştige Grupa din care au făcut parte, fiind ulterior eliminaţi de Voinţa Câmpulung


CSM Zalău reprezintă Sălajul în Divizia B la tenis de masă. Juniorii Patriciu Iosif şi Ştefan Pop fac parte din acea echipă, fiind doi tineri de perspectivă. 

După desfăşurarea etapei, cei doi nu au avut prea mult pauză, iar alături de Matei Pop au făcut echipă pentru a participa la Campionatul Naţional de juniori pe echipe, competiţie ce a avut loc la Câmpulung. Competiţia s-a desfăşurat atât la fete, cât şi la băieţi.

În întrecerea masculină, au fost 19 echipe participante, acestea fiind împărţite în 5 grupe a câte trei echipe şi o grupă a 4 echipe.

CSM Zalău a făcut parte din Grupa 6, alături de CSS Târgu Mureş, CSS Slatina şi CS FC Argeş Piteşti.

Elevii lui Victor Puie au avut un parcurs perfect în grupe, reuşind trei victorii din tot atâtea posibile. Astfel, CSM Zalău a trecut cu 3 – 1 de CSS Târgu Mureş şi 3 – 0 cu CSS Slatina şi CS FC Argeş Piteşti.

Aceste victorii le-au asigurat zălăuanilor calificarea în optimile de finală, acolo unde s-au duelat cu CS Voinţa Câmpulung, zălăuanii fiind eliminaţi din competiţie.

Însă, rămâne satisfacţia că CSM Zalău a ajuns printre cele mai bune 16 echipe din ţară la juniori I, acest rezultat fiind şi unul pe placul antrenorului Victor Puie.

Fără Cupa Mărţişor şi Cupa 8 Martie

În fiecare an, CSM Zalău organiza în luna martie Cupa Mărţişor şi Cupa 8 Martie. Competiţiile au devenit tradiţionale, fiind un real succes în rândul tinerilor.

Însă, din păcate, anul acesta, cele două competiţii nu vor mai fi organizate din cauza restricţiilor cauzate de pandemia de coronavirus.

“Anul acesta nu vom organiza Cupa Mărţişor şi Cupa 8 Martie din cauza pandemiei de coronavirus. În plus, nu chiar toţi copiii vin la antrenament, pentru că sunt părinţi care nu-şi lasă copiii la antrenament”, spune Victor Puie.

Următoarea competiţie oficială va avea loc în perioada 12 – 14 martie, odată cu desfăşurarea Campioantului Naţional de Juniori II. 

Competiţia va avea loc la Buzău.

“Este un rezultat bun şi băieţii au jucat bine. Am văzut un plus, mai ales la Patriciu Iosif şi Ştefan Pop. Sunt primul an la juniori I, în timp ce Matei Pop este un pic mai mic. Dar, s-au comportat bine şi chiar mi-a plăcut cum au jucat”, ne-a declarat Victor Puie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi